Haaste Minnalta ja makkaria!


Sain kivan haasteen blogista Meidän Harmoniaa, kiitos Minna :)
Näin sateisen sunnuntain iloksi vastailin Minnan kysymyksiin ja toisen hauskan haasteen sain Daralta, mutta siitä lisää toisella kertaa :) Kiitos teille molemmille! Kuvissa tällä kertaa meidän makkaria, jonne vaihdoin puhtaat RÄIKEÄT lakanat! Yleensä lakanat vaihtuvat meillä lauantaina, mutta tein tänään pienen poikkeuksen kuviohin. Lakanat on siis halvalla ostetut ikealaiset ja tuoltapa en olekaan koskaan ennenmin lakanoita ostellut. Laatu on siis täysin arvoitus...?
Lastenhuoneiden vaihdon yhteydessä tuo valkoinen lipasto ei enää mahtunutkaan muualle kuin tänne meidän makkariin. Se säilöö nyt sisäänsä kaikki petivaatteet ja muutkin koristetyynynpäälliset, joita mulle onkin kertynyt aikas paljon... Öh. Täytyisi ryhdistäytyä ja kuvailla ylimääräiset taas fb:n kirpulle. Mutta hieman harmittaa, että lipasto peittää tuon hauskan seinän ja yritänkin koko ajan keksiä sille uutta paikkaa.

1. Vaate, josta et haluaisi luopua
Mun tuunauspöksyt (ette halua nähdä niitä) ja farkkuleggarit :) Ööö tai sininen kimalleneule...tarviiks nyt päättää? Tai musta neuletakki...Tähtineule...EN osaa päättää!!!


2.  Elokuvat, teatteri vai telkkari?
No teevee tietty ja omalla kotisoffalla, sarja tai leffa, ihan sama :D KOTONA, rauhassa.
3. Unelmien matkakohde?
Apua, en oikeasti ole edes mikään matkustelijatyyppi! Tai alan mä nyt jo olla :) Mies vetää mua kaupunkimatkoille mukanaan ja seuraavaksi haluaisin nähdä Prahan, Budabestin, Berliinin..tms. Rantalomille mut pitää lahjoa, niistä en pidä laisinkaan. 
4. Yllättävin taito mikä sinulla on?
Taskuperuutus kaupungissa pieneen tilaan isolla tila-autolla -mies sitä ihmettelee edelleen ja mun mielestä siinä ei oo mitään ihmeellistä!!! Noin vaan peruutat! Ekalla kertaa mies piteli päätään kun tein taskuperuutuksen ja ite en epäillyt taitojani hetkeäkään. Se ei vaan itse taida osata sitä? Kyllä naiset vaan osaa! Todellakin!
5.  Noloin tapasi? 
Ei kai mulla ookaan...
No ookoo kysyin mieheltä, jätän aina kaapinovet auki. Onks se noloa? Jos joku tarviikin just sieltä kaapista jotain, niin eiks se ookin vaan ystävällistä jättää ne auki? Tästä tavasta mulle huomattelee koko perhe?!!! En tajuu ollenkaan!

6.  Ihaninta bloggauksessa?
Kommentit teiltä lukijoita! Niin ihana lukea niitä ja tajuta, etten ihan ilmaan heitä näitä hölmöjä postejani :) Ja se että joku vielä jaksaa lukeakin!!! Sekä omat vierailuni muiden ihanissa blogeissa, kivaa!
7. Seuraava suuri tavoitteesi?
Saada nuo meidän ipanat yhdyskuntakelpoisiksi, eli suomeksi  sanottuna kasvattaa heidät normaaleiksi kansalaisiksi ja saada heidät haluamiinsa kouluihin sekä ammatteihin :)

8. Paras tapa viettää perjantai-ilta?
Tientenkin leffa, joko perheen parissa tai kahden miehen kanssa. KOTONA. Irtokarkkeja, jotka oon ite valinnut ja muitakin herkkuja, (kotitekoista pitsaa/tortilloja.) perussettiä?!
9. Mikä sinusta piti tulla isona?
Psykologi tai parturi, toinen oli aikas lähellä ja toista toteutan kotona koko ajan :D Tai hmm. ehkäpä molempia toteutan kokoajan :D En tiä olisiko kumpikaan noista vieläkään saavuttamattomissa jos oikein innostuisin :D
10. Jos joutuisit pukeutumaan koko loppuiäksi vain yhden merkin/suunnittelijan vaatteisiin, minkä valitset?
No just, okei arvatkaa nyt tiedänkö mitään suunnittelijoita! En tiedä (tai piittaa/kiinnosta) vaatesuunnittelijoista tuon taivaallista! Käytän vaatteita mistä itse pidän ja missä viihdyn. Ihan sama kenen suunnittelemia ne ovatkaan! Onks H&M tai Vero Moda suunnittelija? :) Niin sit ne.

10 Mitä kuvittelit pienenä, että sinusta tulisi isona?
Öööö... en edes muista! :) Ehkä farmaseutti tai opettaja? Ne oli ne haaveet silloin pienenä :)
Täällä on sadepäivä takana, ollaan sipsuteltu sisätiloissa ja tehden, no ei mitään erikoista! Lapset hyppivät seinille kaiken energiansa kanssa, koska ulos ei voi kovan sateen vuoksi mennä. Kavereitakaan ei voi nyt tulla vesirokon vuoksi kylään...Eikä kouluunkaan ekaluokkainen huomenna voi vielä mennä tartuttamaan muita.
Tytöllä alkaa huomenna hoitopäivät piiiitkän kesäloman jälkeen. Hoitoon soitellessa tuossa viikolla, täti kertoi, että meidän Siniä on siellä jo ikävöitykin. Kiva kuulla ja iloissaan tyttö sinne taas meneekin!
NYT on syksy!!!
Mukavaa viikkoa kaikille, yritän kaiken kiireen keskellä päästä postailemaan myös viikolla jotain, katsotaan! Kovasti on kaikenmoista menoa tiedossa kuitenkin töiden jälkeen :) MOIKKA!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)