Arkiruokavinkki ja hemmotteluakin :)


Moikka!!!

Olin tänään(kin)  todella väsyksissä töiden jälkeen ja koko työpäivän ajan suunnittelin ottavani pikkutirsat kotona. Hahhaahaa, Just, ihan kuin tässä sirkuksessa pystyisi joskus nukkumaan päivisin. Kotiuduttuani töistä en kuitenkaan jaksanut lähteä kauppaan ollenkaan, tai ylipäänsä minnekään. Vanhemmiten oon tullut sellaiseksi, että viihdyn kotona aina vain enemmän ja vaikea onkaan töistä palattua tehdä lähtöä minnekään ylimääräiseen. Mulla itsellä on viikossa maanantai ja keskiviikko päivät jolloin ei tarvitse toimia esim. lasten harrastuskuskina. Onko siis mitään mahtavempaa tullessa työpäivän jälkeen kotiin ja tietää ettei tarvitse lähteä enää minnekään! Ei todellakaa tuu mieleen lähteä edes lähikaupasta hakemaan jotain ainesosaa mitä tarvit ruoanlaittoon. Voi siis vaan vetäistä lököhousut jalkaan ja heivata piilarit kuppeihin ja avata vaikka tv:n. Tai tietsikan! Uuuh!!  Perjantaisin töiden jälkeen on yleensä aina jotain muuta menoa tiedossa. Onhan se nyt ihan luxusta noina "vapaapäivinä" napsauttaa autonovet lukkoon ILTAPÄIVÄLLÄ ja avata ne seuraavaksi vasta aamulla töihin lähtiessä. Todellakin.


No tänään oli just tuollainen päivä ja tein lapsille ruoan aineksista jota nyt aina löytyy kaapeista. Jauhelihaa, pekonia, sipulia, mausteita ja lidlistä ostettua perunamuusijauhetta. Valmistin muusin paketin ohjeiden mukaan, pilkoin sipulin ja kuutioin pekonin. Ruskistin jauhelihan ja maustoin hyvin, heitin sipulit ja pekonit sekaan ja kääntelin niitä hetkisen. Näiden valmistuessa tein muusin ohjeiden mukaan. Hm, paitsi rasvan jätin muusista pois, koska toi jaukkari on aikas rasvaista. Enpä ole koskaan mitään muuta valmismuusijauhetta kokeillut kuin tuota lidlin omaa... Vinkkejä? * Laitoin koko höskän vielä uunin lämpöön ja mikäpä estää juustoraasteen laittamista tuon sörsselin päälle. (Paitsi se ettei sitä juustoa oo jääkaapissa.) Hitsi mun ois vielä ollut porkkanaa, jota oisin raastanut isolla terällä sekaan. Niin ja kesäkurpitsaa, nam. Enskerralla sitten!
Pelkkää valmismuusia ei meillä syödä kuitenkaan koskaan. Tavallisesti valmistan perunamuusin siis ihan alusta asti, mutta tänään...Ei jaksa! Siksi tällaisien päivien varalle on aina paketti muusijauhetta laatikossa.
Lapsille maistui siis mun kehittelemä muusi/sipuli/pekoni/jauhelihasöössi.Koruja olen täällä puhdistellut. Ostin silloin aikoinaan kun menimme naimisiin, tällaisen puhdistuspurkin, jolla olen puhdistanut mm. vihkisormuksiani. Tosi kätevää, laitat vaan yön ylitse tuonne purkissa olevaan nesteeseen korusi likoamaan ja aamulla huuhtelet ja kiillotat ne vaikka pumpulilla. Tämä on siitä kätevä systeemi, että neste puhdistaa noi timanttien pienenpienet välitikin. Mun ainakin tulee rasvattua käsiäni, vaikka sormukset olisivatkin sormissa ja tottahan niihin likaa siten kertyykin. Sekä tuohon purkkiin mahtuvat myös muutkin korut ihan hyvin.
 Itse pidän tosi paljon valkokullasta ja sitäpä mun kihla- ja vihkisormuksetkin ovatkin. Etualan sormukset ovat siis mieheltä saatuja . No joo, pikkuisen piti sitä keltakultaakin silloin aikoinaan niihin saada...

Ostin uuden kasvojenpuhdistusaineen viimeisimmällä ruokakauppareissulla. Tällä kertaa testiin pääsi tämä Garnierin tuote ja ekan käyttökerran jälkeen oon ainakin tyytyväinen. Katsotaan! Tykkään näistä vaahtoavista jutuista, enkä *ikinäkoskaanmilloinkaan tule sijoittamaan tälläisiin viemäriin huuhdottaviin aineisiin isoja summia. Mutta kuinka ihanaa onkaan aamuisin tursottaa naamalle vaahtoa, todella miellyttävää! Sen jälkeen se kahvikupponen ja töihin mars.Tänään oli myös meidän tyttöjen kynsienlakkailupäivä. Ihailen aina kaikkien muiden mahtavia rakennekysiä, mutta en voisi itselleni niitä koskaan kuvitella ottavani ollekaan. Yritetään siis näillä Trindin tuotteilla kasvatella ja pitää omat kynnet vahvoina...Tuon merkin lasiviila on muutes ihan mahtava! No, eihän sitä ei tosin saa pudotella ollenkaan, koska se on lasia, mutta mullakin tämä on kestänyt jo ainakin 7 vuotta. Ja hei, me ihastuttiin tytön kanssa tuohon lemon juice & glyserine käsivoiteeseen. Mikä tuoksu ja vaikutus sillä...Hinnasta nyt puhumattakaan.
Katoin muuten eilisen BB:n. Ootteks te faneja ollenkaan? No, itselläni nyt taitaa tämä kausi jäädä aika vähäiselle katselulle. Julkkis-BB? HAH!

Kivaa loppuviikkoa:)


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)