Varsovan shoppailuja part 1


Hello!
Tänään on ollut tosi synkkä ja sateinen sää, ihan toista mihin oon viime viikon aikana tottunut... Taidan potea jonkin asteista matkaväsymystäkin, koska nukuin tänään puolentoista tunnin päikkärit päiväruoan jälkeen. Vähän outoa itse keitellä taas ruokaa sen sijaan että saisi istua ja tilata jotain listalta. Ja missä on mun joka aamuiset kuohariannokset? :)
No nyt niitä shoppailuja. Lähdin ensisijaisesti hakemaan Puolasta vaatteita & kenkiä ja pakko myöntää, että mun päässä napsahti jokin kun pääsin kenkäkauppaan. Herranen aika, ostin 7 paria kenkiä itselleni! Ihan tavallisia käyttökenkiä ja parit talvikengät.


Enpäs ole koskaan ostanut näin monia kenkiä yht`aikaa! Ja kaikki aivan mahtavia jalkaan.Vaatepuolellakin napsahti yllättäen päässä! Löysin itselleni 4 uudet housut, parikyt paitaa/toppia... Nyt en taida hetkeen kehdata valittaa miehelle, ettei ole mitään päällepantavaa... Ongelma on nyt vaan se, että mitä noista laittaisin päälleni :D Ihan huippu liike oli nimeltään Reserved, josta ostin suurimman osan vaatteista ja murkulle löysin sieltä 7 koulupaitaa :)

Säästän teitä nyt sen kummoisemmilta vaate-esittelyiltä :) Sekä lapsien vaatteiden kuvilta... Matkalaukkujen purkaminen oli tällä kertaa mukavaa puuhaa, olo oli kuin jouluna! Ai niin, tälläisenkin ostin :) Nyt en sitten kyllä hetkeen ostakaan itselleni mitään.

Paikallisesta "minimanista" nappasin mukaani torkkupeiton. Tän hinta oli vain 8e! Ja niin hyvin sopii mun nykyiseen sisustustyyliin, että ois ollut synti jättää tuo sinne.
Yksi asia mitä Puolassa ihmettelin, oli se miten huonosti siellä osataan englantia. Lukuunottamatta hotellia ja lentokenttää. Ettei siis nuoremmatkaan sitä osaa, ainakaan puhua!?! Se oli kyllä aika turhauttavaa... 


Ois luullut että eri valuutta (sloty) hidastaisi shoppailua, mutta äkkiäkös hintalapun summan oppi muuntamaan päässä euroiksi. Jaat vaan hinnan 4:llä ja thats it :)
Maan sisustuslehti oli myös ostettava muistoksi, hitaa 2,5e. Mitäs nää maksavat Suomessa 8-9e!!!PssT! Täällä on meidän poissaollessa alkaneet olkkarin ikkunat kiiltämään, kiitos äitille :)
Tänä iltana on tiedossa kiva leffa (toivon mukaan). Ainakin näyttelijät vaikuttivat hyviltä, Putouksesta tuttuja muutama:) Pari pientä shoppailua reissusta jää vielä seuraavaan postiin, nyt sohvalle :)

Kivaa iltaa!!!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)