Väriä olkkariin ja ostoksia Tampereelta :)


Heipsunkeiksun!!!

Mahtava ja rentouttava Tampereen reissu takanapäin. Yövyttiin hotellissa ihan keskustassa, jossa käytiin kyllä vain nukkumassa, muuten luuhattiin kylillä. Ilmat suosivat ja välillä oli ihan liiankin kuuma shoppailuun. Silloin pysähdyttiin kahvilaan ja nautittiin kylmät juomat. Vaatekauppoja en jaksanut edes koluta, lapsille ostin HM:n housuja yms perusvaatetta kouluun ja hoitoon. Apua, se kouluhan alkaa jo ensi viikolla!
Kotiin oli aivan mahtava tulla, vaikka näinkin lyhyestä reissusta oli  kyse. Taidetaan vaan olla aikamoisia kotihiiriä:) Pyykkikone pauhaa taustalla ja reput on purettuna...Arvatkaas mitä...Tänä iltana pakataan taas!Olkkari sai väriä hemtexin tyynynliinoista, jotka shoppasin jo Porista. Ikeasta ostin murkulle sen 6-laatikkoisen Malm-lipaston ja voisko joku tulla nyt sen meille kasailemaan?! Iksusta myös toi mustavalkoinen tyyny ja ostinpa vihdoin uuden matonkin olkkariin. 
Matkalla kohti Tamperetta pysähdyttiin pienellä kirpulla, josta pongasin tälläisen paketin 50snt. Arvaatte varmaan että tää pääsi mun matkaan noiden salmiakki-kynttiläkippojen vuoksi. Kaikki muu on turhaa roinaa, kuka tuon pirunnyrkin muka osaa koota? Pah, mä en ainakaan saanut sitä kasaan. Tyhmä peli :) Vuolukivinen alusta (kirpulta tottakai) 2e.Tigerissäkin pyörähdin ja ihan ekaa kertaa. Olihan siellä kaikenlaista, mutta olin kuitenkin kuvitellut sen hmm. isommaksi?! Ylläolevat tavarat kiikutin kassalle. Sekä lasten polkupöriin kivan väriset kilikellot ja lukot. "Setelinippu" on ovistoppari ja päätynee yläkertaan. Ihana avainnauha, jollaista tarvin töissä joka päivä.
Patalaput anttilan alesta.


Kiva lukijani vinkkasi blogini fb-sivuilla uudesta liikkeestä, joka on avattu Tampereelle. LWM- live with me. Sieltä meille pääsivät hauskat kiviset lasinaluset ja pannunalusta, kiveä myöskin puukehyksillä. Kiitos vinkistä Johanna! Puoti oli ihan täynnä mun näköistä tavaraa...Tähtihullun farkkuleggarit tytölle ja poitsulle parit uudet farkut. Miehenkään ostos saalis ei jäänyt mitenkään pieneksi... Hän siis keräilee kirjoja ja levyjä. Niinkus meille vielä niitä jonnekin mahtuis?! Kirppareilta hän osti näistä suurimman osan. *puhelinkuva*Shoppailuja jäi vielä seuraavankin postiin ja nyt meen vaihtamaan uuden, mageen maton olkkarin lattialle. Pakkailu saa nyt vielä odottaa, tärkeimmät hommat ensin :D
​Kuulaan taas ihan pian :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)