Syysjuttuja ja kotia ulkoapöäin :)


Ihan mielettömän magee sää on suosinut meitä tänään! Kävin pikaisesti hakemassa lisäystä  meidän ruokatarvikkeisiin aamusella prismasta ja houkutus oli liian iso ja kurvasin sitten vielä siihen multasormen puolellekin. Sieltä mukaan tarttui muutama syyskukkanen jo ja istutin ne samantien koristamaan etupihan penkkiä. Tarkoitus ois vielä hakea krysanteemeja tuohon portaille. Ehkäpä keltainena tai valkoisena?!
Me grillailtiin iltapäivällä ja taitaakin olla nyt viimeisiä grillauskertoja meidän perheessä tälle kesää.


Itse oon puuhaillut tuolla meidän puutarhassa kaikkea pientä tänään. Lähinnä siistinyt kukkapenkkejä ja nyppinyt alkavia koivuja(!) meidän sora-alueelta. Sanonpahan vaan, että loputon työ tuossa on!  Onneksi lumi peittää pian kaiken kaaoksen tässä pihassa :) Kokeilin muutes tuossa yksi päivä kaataa kiehuvaa vettä noille rikkakasvelle mitkä rönsyilevät meidän kivikossa. Toimii!Mun kesäkukka-amppelit ovat viellä niin hyvässä hapessa, etten ihan vielä malta kompostiin niitä kuskata. Voi kumpa tämä syksy jatkuisikin näin lämpimänä ja sateettomana! Kuvat tähän postiin on nyt räpsitty ulkoa ja puutarhasta, sisällä ei meillä ole nyt tapahtunut yhtään mitään, koska ollaan todellakin  vietetty koko kaunis päivä ulkona.
Syysväritystä on havaittavissa jo kasveissakin, villiviini on jo punastunut ja muitakin syysvärejä on havaittavissa puutarhassa.Eilen töissä meni muutes kaikki ihan nappiin! Sain luvan lähteä kotiin omat hommani tehtyäni, koska mulla oli oikeestikin ihan kaamean tukkoinen olokin. Onneksi tänään ei toi flunssa vaivannut enää yhtään.

Mukavaa lauantai-iltaa toivotan teille lukijoilleni!! Mä keräilin itselleni aikas mageen irttarisäkin, jonka pariin kaadun sohvalle kunhan lapset nukahtavat. Heippa laihis, ehkä sitten taas maanataina uudestaan :D 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)