Reseptit säilöön:)Heissan!
Vielä yksi kiva hankinta Tampereen reissulta, Onnen Ovesta. Tuo on muutes liike, jossa mun tulee aina käytyä kun pääsen Tampereelle :)
Ostin House Doctorin keittokirjan näköisen avattavan  säilytyslaatikon.Mulla on tapana repäistä lehdistä tms. reseptejä talteen tarkoituksena niitä sitten joskus valmistaa...Noh, niitä on sitten kerääntynyt keittiön yhteen laatikkoon sikin sokin ja koskaan niitä ei ole tullut kokeiltua :) Sen seurauksena meillä on yksi laatikoista ns. romulaatikko ja kun sitä tuossa tyhjäilin, niin siellä oli säilöttynä vesi-ilmapalloista hiuspinneihin asti tavaraa! Tyhjäsin koko romulaatikon ja säilöin sinne puukot ja veitset.
Nyt kyllä pudotan reseptit tuonne "kirjaan" talteen, sieltä ne löytyvätkin paremmin:)


 Kattokaa mitä mun tomaateille on tapahtunut! Taisin innostua vähän liikaa noiden taimien kanssa... Ja näyttää muutenkin siltä, etteivät ne ehdi kypsyä valmiiksi asti tämän kesän aikana... Pieniä vihreitä palluroita on joka oksalla kypsymässä. Pitäisi kai olla se kasvihuone, mutta ihan niin viherpeukalo en ole. Muutenkin koko kasvilavat on ihan unohtuneet oman onnensa nojaan, hah! Chiliäkin näyttää kypsyvän, kunhan ne nyt ehtisivät punastua...
Ruohosipulia lapset ovat syöneet ja nyhtäneet maasta jopa juurineen!

Pari postausta oon nyt julkaissut ajastettuna, koska tosiasiassa me ollaan tälläkin hetkellä Varsovassa. Toivottavasti oon onnistunut ajastamaan postit myös bloggerin ja facen puolelle...
Mummo tuli hoitamaan lapsia ja saattelemaan koulutielle ja me lennettiin ystäväpariskunnan kanssa relailemaan :) Kivaa!!!
Tätä kirjoittaessa pakkailen samalla matkalaukkua ja kurkin Varsovan säätietoja, uh sinne on luvattu jopa 26 astetta lämmintä!

Moikkamoi, palataan reissun jälkeen kuulolle!!!
http://kolmentahdenkoti.casablogit.fi/lue/2013/08/reseptit-sailoon

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)