Perjantaifiiliksissä


Taisin selvitä vähäisellä sairastelulla tällä kertaa! Onneksi, sillä viikonlopuksi suunnittelin monenmoista ulkohommaa puutarhassa. Lähinnä siistimistä ja tyhjän kompostin täyttämistä jo kuolleilla ja nuupahtaneilla puutarhakukilla. Eilen mies soitteli mulle töihin ja ilmoitti pikkukoululaisella olevan punaisia näppyjä vartalossa,  ihan joka puolella. VESIROKKO! Nyt toivon vain, että pikkuneiti sairastaisi tuon saman taudin pois vaivoista. Minkäslainen itämisaika vesirokossa onkaan?
No siis heräsin pirteänä ja touhukkaana aamulla, johtuen osittain varmasti perjantaista... Toki mulla on iltavuoro vielä edessä, mutta ajattelin hoitaa työni suitsait sukkelaan ja päästä ihmisten aikoihin kotiin. Suunnittelin leffailtaa tälle päivää ja nyt kaverin suosituksesta pyydän miestä vuokraamaan tän:

Elokuva kertoo yhden perheen tositarinan siitä kun he olivat lomamatkalla Thaimaassa tsunamin iskiessä 2004.
Tuo katastrofi ei kyllä ole unohtunut vieläkään ja uskon että elokuva nostaa kyyneleet silmiin...!

Keittiössä ehdin vähäsen järkkäilemään, siirsin pöydällä olevan astioiden kuivaustelineen kokonaan pois. SYY: kukaan ei koskaan jaksanut laitella siinä kuivuvia astioita/kulhoja/veitsiä omille paikoilleen ja näin tuo pöydänkulma oli aina sotkuisen näköinen. Nyt laitoin tilalle astian-ja käsienpesuaineet. Astiat tästä lähin kuivataan joko samantien tai laitetaan kaapissa olevaan kuivausritilään.
Astianpesuharja sai oman paikkansa tähtimukista. Mua ällöttää kun mies jättää tuon harjan aina altaaseen! Nyt se on kiltisti laittanut sen tuonne mukiin :)


Varsovan tuliaisina toin lapsille mm. nämä suloiset aamiassetit. Ihan kuin aamupalakin maistuisi nyt paremmin...
Roikkalamppu ja keittiönpenkki saivat nyt lähtöpassit ruokailunurkkauksesta. Lampun tilalle ripustin pallovalot ja enemmän niitä tuleekin tuossa pidettyä päällä. 


Miehen pomo toi meille ison pussin omppuja ja huomenna olisikin tarkoitus tehdä omppupiirakkaa pitkästä aikaa.  Aion tehdä sen tällä nopsalla ja helpolla ohjeella, joka todettiin hyväksi viime syksynä. Ohjeen näet TÄÄLLÄ:)


Tällainen pikaposti tänään, nyt suihkun kautta töihin.
Mukavaa viikonloppua ja muistakaahan arvonta :)


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)