Olkkarin uudet kuviot

Moikka!!!

Ikea reissulta ostin olkkariin hetken mielijohteesta uuden maton. Kokoa tällä matolla on huimat 2m*3m! Vihdoinkin kunnollisen kokoinen matto meille. Helposti imuiroitavaa materiaalia ja kivan tuntuinenkin paljaiden varpaiden alla.
Sohvalla oleva tyyny on samaa sarjaa ja nyt taidan nuo värikkäät tyynyt kantaa yläkertaan.
Pauli-valojen siirryttyä murkkupoitsun huoneeseen, nappasin ikeasta myös noi roikkuvat pallovalot. Saas nähdä kauanko kestävät käytössä, hinta ei ainakaan päätä huimannut.
Eilen oli ihana sadepäivä ja sain siivoiltua lisää yläkertaa. Nyt alkaa olla pienen koululaisenkin huone kunnossa, kalusteet ainakin ovat jo paikoillaan.Lattiatyynyn päällinen on myös iksusta, lapset pelailevat tuossa pleikkaa.
Tampereen tuliasia on myös tämä mustalla nahalla koristeltu lyhty.

Tampereella lomaillessamme kävimme Finlaysonin alueella käveleskelemässä ja ihailemassa rakennuksia. Etenkin Tallipihan alue oli aivan hurmaava! Pieniä putiikkeja vanhoissa puutaloissa, suklaapuodista ostettiin lapsille tuliasiakin. Itselleni osti tuollaisen kankaisen pussukan, jonka aion sujauttaa käsilaukkuun. Siellä on aina kaikki kamat sikin sokin. Pöllö oli niin suloinen, mutta ei siinä kaikki, sisältä löytyy huulirasvaa :)Ja johan mä jo ehdin vaihdella kuvaillessa sohvan tyynyjäkin. 

Täällä meillä alkoi tänään koulutiet: vanhin poitsu aloitti kasiluokan ja toinen poika lähti ekaluokalle. Miehen vanhin tytär käy jo lukion 2 ja pikkuneiti meillä vielä lomailee, hoitopäivät alkavat vasta syyskuussa. Hieman oli aamulla pienellä koululaisella unihiekkaa vielä silmissä, vaikka ollaan jo hetkisen yritetty kääntää vuorokausirytmiä kohdilleen lomailun jäljiltä. Reippaasti lähti kuitenkin kohti koulua! 
Päivän loputtua oltiin poitsua koulun pihassa vastassa ja hän totesi siellä olleen kivaa, mutta ihan liian lyhyet välitunnit :) Kotimatkalla  etäisyyttä vanhempiin piti pitää sellainen 5m "Ja huomenna tuun sitten yksin!" Jeps :) Onneksi meillä on tosi lyhyt koulumatka ja ihan turvallinenkin. Siltikin vielä saatellaan jokunen aika, jos ei ihan kouluun asti, niin  ison tien yli ainakin...


...Ja tietty kaikille muillekin koululaisille!!! Aikuiset voivat himmata sitä kaasujalkaa ja päästää lapset turvallisesti tien yli!!!http://kolmentahdenkoti.casablogit.fi/lue/2013/08/olkkarin-uudet-kuviot

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)