Murkkupoitsun huonetta ja SANKO-DIY :)


Täällä meillä alkaa lomat oleen jo  puolivälissä ja musta tuntuu jo nyt kuin oisin lomaillut jo pitempäänkin. Kai se on tämä helle mikä sen tekee...väsyttää ja laiskottaa! Murkun huone ollaan nyt kuitenkin saatu asumiskuntoon. Tässä huoneessahan asusti meidän pieni prinsessa ja huoneen alkuperäistä asua voit käydä kurkkimassa TÄÄLLÄ. No joo, olihan se ihana tuokin huone, mutta nyt tyttö pääsi tavaroineen isompaan kämppään ja postailen siitä sitten kun sen seinät valmistuu! Mulla ei tehnyt edes kovinkaan tiukkaa repiä niitä valkoisia tähtiä pois, kun tiesin miten halvalla olin tämän huoneen seinät toteuttanut. Okei ehkä 5e! Ihanat uudet suunnitelmat on jo mielessä tytön tulevaan huoneeseen.
Yks päivä vaan kyllästyin siihen, että oikeasti tytön lelut ja tavarat eivät enää mahtuneet siististi tuonne kämppään ja huokailin siitä murkun kuullen ääneen. Uskalsin hänelle ehdottaa huoneiden vaihtoa ja hän oli heti ilomielin mukana. "No sit on vähemmän siivottavaa." Ja niin hän ojenteli pusseja tavaroiden pakkailuun. 
Maalailin seinät harmaiksi ja vinokaton valkoiseksi. Nää kuvat hieman vääristävät värejä!!! Tähtien repimiseen meni tovi jos toinenkin, mutta kylläpä vaan kannatti. Ja olihan mulla noita pieniä apureita... Tiedätte varmaan miten paljon tuollaisista pienistä onkaan apua :D Mutta nyt, kaiken sen vaivan jälkeen, tästä tuli  todella teinipojan huone! Kaikki tarpeellinen toiminta mahtuu huoneeseen sekä järjestystäkin voi vielä vaihdella, vaikka huone onkin pienehkö. Ikeasta haettiin nyt loman aikana 6-laatikkoinen Malm-lipasto, joka säilöö hänen vaatteensa. Sekä marmorijalustalla olevaan naulakkoon voi ripustaa hupparit yms. paidat.Ihan tavallisista mustista muovisangoista tehtiin seinälle hyllyt. Kylkiin liimailin valkoisesta dc-fixsistä leikaamiani kolmioita. Eiks ookin kivat? Ja euron kappale olivat sangot prismassa!

Tikkataulu päätyi tähän kämppään muistitauluksi.

Ja tietty, äidin tuunaama lamppu on lukuvalona :)


Mä jatkan vielä laiskottelua täällä, oikeestikaan mitään ihmeellistä en oo saanut aikaan loman aikana... Pakkailua ja purkamista!!! Reissua toisen perään :) Mukava mökkireissu takana taas  ja siitä johtuu blogi- ja kaikki muukin hiljaisuus :) Tänään pesin 5 ihmisen mökkipyykit ja lakanat ja ihan pari koneellista ei siihen riittänytkään. Äh ja jäi vielä huomiseksikin :D Mutta onneks paistaa vielä, vaikka salaa toivon jo sadetta ja syksyä!
KIVAA VIIKKOA <3>


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)