HelmiDIY ja kuulumisia

Hello kamut :)

No voi maailma mikä eka työviikko olikaan pitkän kesäloman jälkeen... Joo tiedän, että hehkutin kuinka ihanaa on palata takaisin arkeen ja plaaplaaPLAA. Ei se kyllä ollutkaan!!! Oon ollut koko viikon ihan naatti, johtuen aikaisista aamuherätyksistä. Tietokonetta en ole avannut koko viikolla, ei vaan energia riittänyt kaikkien harrastusten ja koulumatka/kaverikyläily murehtimisien jälkeen. Oon kaatunut kirjan pariin illalla ysin jälkeen lasten mentyä nukkumaan...
Päivisin kotiuduttuani iltapäivältä kolmelta, kotona on odottanut 3 ekaluokkalaista poikaa?!!! Hm, meillä ei oo kuin yks?  Heille piti yhtenäkin päivänä askarrella pienistä sotaukkeleista jotain ihmeen laskuvarjohyppääjiä. Just joo, saanko juoda ees kahvin ensin? 
Mehän ei ottettu mitään hoitopaikkaa tai iltapäiväkerhojuttuja tuolle ekaluokkalaiselle, kun poitsu joutuu pahimmassa tapauksessa olemaan kotona reilusti vajaan tunnin yksin. Niin reipas poika on ja puhelimella varmistellaan tuonkin pienen ajan sisällä :D "Äiti, sä taas soitat!" Ja kuinka mahtavasti onkaan koulu lähtenyt käyntiin, sekä mukavaa on, että kavereitakin sieltä on löytynyt. Parasta vielä onkin se ,että osa pojista on samassa jalkkisjoukkueessakin... No siihen diy-juttuun, muistatteko kun keittiön seinällä roikkuivat ne pitkät puuhelmet mitkä pongasin kirpulta parilla eurolla? Mä menin ja leikkelin ja lyhensin niitä vähäsen ja tadaa, pannualunen tuli lopputulokseksi! Aikas kiva ja säilytänkin sen ihan tuossa keittiönpöydän lähellä, mistä se on helppo heittää kattilan alle.


Varsovan tuliaisia on myös tämä kannellinen astia.Se oli niin kiva ja halpa, että oli pakko saada kotiin. Tästähän voi tarjoilla vaikka kastiketta tai ihan mitä vaan :)
Suola-ja pippurisirottimet nappasin mukaani Tigerista.


Yritän kuvailla (siivota) olkkaria teille pian, nyt tuijotan noita ikkunoita ja haaveilen niihin verhotankoja. Jospa mies tänään ehtisi ne laittaa.
Nyt me lähdetään tytön kanssa katsomaan poitsun jalkkismatseja Tiger-turnaukseen. Pojat pelaavat 6 peliä päivän aikana. Taitaa illalla unimaittaa :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)