Chip It ja höpinöitäkin :)

SUNNUNTAINA...

Sain ihanalta blogikollegaltani Vaniljahousen Niinalta  kivan haasteen. Olin ihan varma etten osaisi tätä edes toteuttaa, mutta tämähän olikin ihan helppoa ja koukuttavaakin! Yllättävää haastetta tehdessäni oli se miten väritöntä meillä tämän mukaan onkaan?!  Mun mielestä pieniä väripilkkuja on kuitenkin joka huoneessa... Tykkään itse ihan hurjasti väreistä ja tälläistä sekamelska sisustustahan meillä toteutetaan. Sisustaminen ei saa olla vakavaa ollenkaan :) Oman maun mukaan, kukin tyylillään, eiks niin!

Tänään on ollut aivan mahtava päivä! Johtunee varmasti tästä kesäisestä säästä, josta ollaan saatu nauttia! Oon puuhastellut puutarhassa pitkästä aikaa ja selättänyt rikkaruohoja. No ookoo, ne rikkakasvit vei tälläkin kertaa voiton... Sekä kurkkasin meidän pallokompostin sisään ja suprise suprise, siellähän oli ihan multaa jo! Lahjoin murkkupojan tyhjentämään sieltä mullat pois ja nyt saadaan alkaa keräilemään uutta satsia tyhjään kompostiin. Hurjan kätevää! Ei se ihan ilmaista ole ostella joka kevät uutta multaa kaupasta...

Mies täällä kiinnittelee olkkariin niitä verhotankoja. Mikähän siinä onkaan, että aina hänen pitää erikseen etsiä sopivia ruuveja? Voisko hän nyt jo pikkuhiljaa laitella ne ruuvinsa järjestykseen, ettei aina tarvis käydä ostamassa uusia? HUOH!!!
Meille ei tulekaan nyt sellaista pitkää ikkunoiden ylittävää tankoa, vaan vähän toisenlaiset...Se edellinen pitkä tanko oli niin raskaan näköinen meidän olkkarissa. No näätte sitten kun saan kuvailtua!

Tämän postauksen kuvat ovat ihan vanhoja, mutta eipä meillä hirveästi mikään olekaan muuttunut. Jos haluat kokeilla tätä ohjelmaa se löytyy täältä : Chip It ----klik!
Mä oon ihan koukussa tähän kirjaan, Suzanne Collinsin kirjoittamaan Nälkäpeliin. Ihan erityyliä mitä tavallisesti luen. Ja joo onhan tuo aika paksukin, mutta siinä on kolme kirjaa samassa.


Nyt nauttimaan lämpimästä illasta! Otan pari matsia sulkista lasten kanssa tuossa takapihalla, sitten onkin jo pesujen, iltapalan, sadun ja pusujen aika. Energiaa on nyt tämän viikonlopun aikana keräilty roppakaupalla ensi viikon varalle.
Energiaa teidänkin viikkoon :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)