_Tuunataan!!!!

No niin, täällä ollaan TAAS! Mikähän päiväkään nyt edes on, lomalla näköjään sekoaa ihan täysin :) Kiitos kaikile edelliseen postaukseen kommentoineille, malm-lipaston hankinta varmistui kyllä nyt ja muuteski tuli niin hyvä mieli lukiessa teidän kommentteja!
Eiliset kirppariostokset pääsivätkin heti tänään käsittelyyn. Se korkkimuistitaulu,mikälie, muuntui Ferm Living henkiseksi. Poistin ne puiset kehykset tuosta kokonaan ja mattoveitsellä leikkasin yläosan kolmion muotoon. Taulu pääsi eteisen seinälle ja tohon teippaillaan pian ekaluokkalaisen lukujärjestys -iiks :D En halua miettiä tuota ekaluokkaa vielä sen enempää...


Toinen kirppariostos oli se taulu. Jup, ei meidän seinille tuu mitään hempeetä maalausta, mikä taulussa oli valmiina. (kurkkaa ed.posti). Olin jo aikeissa lähteä anttilasta ostamaan kehyksiä tuohon julisteeseen, (mikä on myöskin kirpulta ostettu),Mutta törmäsin spr:n kripputorilla tauluun jossa oli, no joo okei kullanväriset kehykset. Mutta hintaa kun oli vain 3e, ajattelin ne nopeesti suhaista sprayllä mustaksi. No toi suhautteluhan  ei paljon aikaa vienyt ja säästinkin siten monta euroa. Taulu ruuvailtiin murkkupoitsun uuden kämpän seinälle. 

Tänään mulla oli myös keittiöpurnukoiden täyttöpäivä. Dymolla oon tehnyt tekstit lasipurkkien kylkiin, niin että mieskin tajuu mitä missäkin purkissa on. Illalla kun aloin leipomaan huomisia vieraita varten, hoksasin, että aikas tärkeä ainesosa on ihan loppu, nimittäin sokeri! Onneksi mies suostui sitä vielä hakemaan... Mulle käy kyllä  poikkeuksetta aina niin, että kun alan jotain tekemään, jokin aines uupuu...aikas masentavaa! Oispa ihanaa kun olisi erillinen kuivahuone, jossa voisi säilöä kaikkea tarpeellista.


En tiedä onko joku koskenut mun kameran asetuksiin, vai miks nää kuvat näyttävät nyt tältä??? ISO huoh! Voisko joku pitää mulle Canonin kuvauskurssin? Siis oppilaalle jota ei kuvailu oikeesti kiinnosta yhtään :D  No eniveis, siinä samalla kun tehtiin tuo  korkkitaulu, niin suostuttelin miehen käyttämään kuviosahaa meidän leikkuulautaan. Halpa-Hallista ostin tuon laudan ja hintaa oli muistaakseni huimat 5e. Mies veteli sen sahalla piirtämiäni viivoja pitkin ja nythän se ei näytä enää yhtään enää niin halvalta. EIHÄN? Tämähän on siis Ferm Livinig kallis lauta, eiks nii?! (Kiitos Anna!)
Palaan taas pian, ihanaa kun nyt on aikaa oikeesti päivittää blogia!
Kivaa iltaa<3 nbsp="">

Loppuun kuva sisarrakkaudesta :D Tai siis tuolla alla on miehen 17-v tytär, joka on lähdössä kotiinsa. Ihan tälläinen pikkuhali pieneltä velipuolelta varmasti piristää :D (kuva otettu salaa ja  siitä kiinni jääty)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)