Porin ostoksia :)Kivaa sadepäivää <3 nbsp="">
Vihdoinkin tänään saatiin sadepäivä pitkien helteiden väliin. Nyt saa puutarha jo kovasti kaipaamaansa vettä ja kaikki siellä näyttää taas ihan vihreältä ja hyvinvoivalta. Mun puolesta voisi kyllä jo syksykin alkaa, se on ehkä se paras vuodenaika, enkä ymmärrä ollenkaan mitään syysmasennusta?!? :)
Tänään oonkin raivannut tuota meidän yläkertaa ja saanut vaihdeltua lasten tavarat ja huonekalutkin uusiin huoneisiin. Porin ostoksiakin ehdin kuvailemaan, vaikkakin osa kuvista tärähti pimeän kämpän vuoksi aika pahasti, en jaksanut ottaa uusia otoksia :D Etteköhän te näistäkin saa jotenkuten selvää...!?
Homeberrystä ostin tuollaisen kuuden mukin satsin tälläisiä "ryttymukeja". Ja siis ihan keraamisia ovat! Mun mielestä niin hauskat ja kahvikin maistuu jotenkin paremmalta näistä? Sekä samaisesta liikkeestä punaviinipullon näköisen suola/pippurimyllyn. Korkkia kääntämällä siis toimii. Hauska tääkin.


Ostin myös keraamiset mittalusikat, ihanat! Mun mitat on aina leipoessa tms hukassa, mutta nämähän voi laittaa esille roikkumaan.
Kotikolmion arvonnassa onni suosi mua ja voitin todella ihanan palkinnon: Marimekon Muija-keittiöliinan, servettejä ja teetä. Kiitos! 
Mustat kyltit kotiutin euron kappalehintaan ja peltinen numerokyltti lähti mun matkaan vitosella Villa Sallasta.No en tiedä mikä ihmeen kylttivillitys mulla on nyt menossa! Olkkarin kattopalkkiin ostin kyltin, joka tosin oli puoleen hintaan, tuskin muuten oisin ostanutkaan. Yhdessä vaiheessa piti olla tarratekstejä joka seinällä ja nyt huomaan repineeni miltei kaikki ne pois. Etuterassin seinään patistin miehen tänään porailemaan entrance-kyltin. Tämä oli vaan 5e. Hah, niinku kukaan ei tietäisi mistä meille tullaan!Kirpulta pilkkahintaan löydetty lehtiteline ruuvailtiin olkkariin, ikkunoiden alle. Siihen on kätsy heittää tv-lehti yms. Niinpän niin, tälläisiä pikkuhankintoja vain, mutta tosi kivoja sellaisia :)
Olkkariin laittelin tänään muutenkin värejä, mutta siitä ens kerralla lisää! Nyt pakkailemaan, meidän lapset lähtevät Ähtäriin yökyläilemään ja me ollaan varailtu hotellihuone Tampereelta. Ihan mahtavia päiviä siis edessä täällä meillä kahdella :)
Sadepäivän kunniaksi kaivelin kynttilöitä jo esille. Mies lähti just kaverinsa kanssa leffaan ja viritin pikkuisille oman leffan aulaan. Mulla on nyt siis melki pari tuntia aikaa surffata teidän blogeissa -jei:)

Muuten voiskohan tuon pakkailun ulkoistaa? En mitään muuta niin inhoa kuin sitä! Ja aina jotain unohtuu matkasta, plääh. Pakkailen sit myöhemmin...
Muksaa viikkoa teillekin :)
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)