Palorannasta kotiutui ja kuulumisia meiltä :)


...ja siinähän meni sitten koko keittiönseinä uusiksi :) Yksi portaalissa bloggaamisen eduista on se, että saa halutessaan osallistua yhteistyöpostauksiin. No, tämä yhteistyö Palorannan kanssa oli todella mieluinen, sillä löysin valikoimista kauan himoitsemani kellon,Cucu Babyn.  Kellon on suunnitellut Diamantini&Domeniconi ja tällä hetkellä kello on siellä alehintaankin! Käykääs kurkkimassa. Kello on metallinen ja ilman käkeä meille kiitos :) Nimittäin tuota mallia on saatavana hieman isompana ja omalla asukkaalla eli käellä, joka kukkuu tuntimäärät siipiään heilutellen ja kaiun kanssa. Vaikka toki tuohon malliin  saa yöasetuksen laitettua :D Meidän versiossa ainoastaan heiluri heiluilee puolelta toiselle. Vai toisaalta, oisko aika kiva herätä aamuisin käen kukuntaan! Hmm... No ehkä ei.
Kokoa tällä ihanuudella on baby-nimestä huolimatta 69*34*6cm. Mä oon niin onnekas että sain tämän! Mies ei suoranaisesti taputellut käsiään yhteen ja hyppinyt riemusta, kun ilmoitin kyllästyneeni keittiön kollaasiseinään. Aika jännä juttu, vai mitä?!! Mulle se nyt ei kuitenkaan ollut mikään ylllätys.
No siltikin yks ilta aloin puuhiin ja revin kirjaimet ja kellon ja kaikki muutkin jutut pois tuolta seinältä. Näky oli aika kaamea... Siitä EI OLE kuvia, EIKÄ TULE.  Kirjaimet oli kiinnitetty superhyvällä teipillä ja jokaista kirjainta irrottaessani, irtosi pieni palanen seinääkin...Ja okei, jäihän siihen ruuveistakin törkeän isoja reikiä... Mut onko toi nyt niin vakavaa? Siis onhan se pakkeli keksitty! Hah, mies sitten paklaili ja hio seinän ja itse vaan maalailin sen takas mustaksi :)
Kokeilin tuolle seinälle Paulivalojakin, mutta en tykännytkään yhtään. Joten ne matkaa takaisin makkariin tai ehkä olkkariin. Haluan että tuo seinä on nyt noin rauhallinen ja onks se nyt  vähän ehkä aikuismainenkin?!! Kollaasin suunnittelen sitten jonnekin muualle kuin alakertaan, mutta nyt yritän poistaa turhan sekavuuden täältä kokonaan. Tai ainakin seiniltä, tavaroita kun riittää sitten luomassa sitä.

Keittiönpenkki alkaa vetelemään viimeisiään, se horjuu ja heiluu ja varmaan pian lysähtää kasaan...Voi itkut, toi on palvellut meitä niin hyvin, jokin yhtä kiva täytyy löytää paikkaamaan sen aukkoa, tai sitten joudutaan vaan tyytymään ihan oikeisiin keittiöntuoleihin... Valoa täytyi saada luku-ja teehetkiin penkillä, joten siirrettin tuo työmaavalaisin tähän.


Meidän perheessä on monta Aku Ankka-fania...itsekin luen niitä aina joskus kahvikupposen äärellä. Akut säilyvät kirpparilta löytyneessä pienessä pärekorissa. Jonkun täytyisi nyt muistaa tilata niitä kansioita noille lehdille ja järkätä Akut niihin.


Meidän perheessä on monta Aku Ankka-fania...itsekin luen niitä aina joskus kahvikupposen äärellä. Akut säilyvät kirpparilta löytyneessä pienessä pärekorissa. Jonkun täytyisi nyt muistaa tilata niitä kansioita noille lehdille ja järkätä Akut niihin.

Voisin näin kesäisin elää pelkällä kanasalaatilla, joten tää tulis kyllä jokapäiväiseen käyttöön.   Tää on pakko saada-juttu. Ja toinen mitä oon miettinyt pitkään, on tämä keittiönrätin kuivatus hanan päällä... Oisko vähän hieno tälläinen magneetilla asennettava teline altaaseen keittiöliinalle? Eli ei tarvis porailla mitään reikiä altaaseen, vaankeittiöliinateline kiinnittyy kahdella vastakappalemagneetilla. Hyvästit hanan päällä roikkuville ja rumentaville keittiörätelle!!! Pakko ehkä saada/tilata :D

Vaihdoin tämänpäiväisen iltavuoron aamuun ja viimeyönä ei montaakaan tuntia tullut yöunta. Töistä päästyäni puoli kahdelta iltapäivällä menin pienille puolen tunnin päikkäreille ja olin niiden jälkeen kuin uusi ihminen. Nyt mies tuossa hehkuttelee, että ois kiva pyöräillä jollekin terassille kaupunkiin...! Oiskohan?!! :D (mua hutsis vaan maalata noi meidän olkkarin seinät), ehkä mä oon silti nyt messis, arska paistaa ja on tosi lämmin :)

Kivaa iltaa, palataan pian!
*postaus on toteutettu yhteistyössä Palorannan kanssa ja tuote on saatu yhteistuön merkeissä sieltä*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)