Ostoksia ja mökillä vol 1


MUIPS KAIKKI :)

Lomalla viimeinkin, voi ottaa rennommin....!!! Ja näinpä me ollaan nyt tehtykin. Porin Yyterissä oli ihanat sannat ja säät suosivat meitä. Merivesi oli kuitenkin ihan helkutin kylmää, joten me aikuiset ei sinne uskaltauduttu ollenkaan. Lapsia se ei kuitenkaan hirveästi haitannut. Miten ihmeessä noi ipanat voivatkaan nauttia jääkylmässä vedessä? En käsitä!


Rannalla oli tälläinen "pieni" lammikko, jossa vesi olikin sitten lämpimämpää. Ookoo, mä en uinut tuossakaan :D Ehkä sitten seuraavalla mökkireissulla ja saunasta päin meen veteen, mutta en kyllä lupaa mitään!

Yyteriä voin kyllä suositella kaikille teille, jotka ette halua viedä lapsia lentokoneeseen. Toi paikka on säiden suosiessa ihan etelän rantojen veroinen. Eikä siis tarvis maksaa niistä lennoista tai kärsiä krääsänmyyjistä :)


Iltaisin pelailtiin minigolffia ja vahdittiin lapsia Angry Birds-leikkiksellä. Ihana reissu kaikenkaikkiaan ja säät suosivat meitä täydellisesti, vaikka olin varautunut sateeseen ja kylmyyteen. Automatkakin meni jo mukavasti noin isojen lasten kanssa, matkaahan tuli meiltä Poriin kuitenkin vain pari sataa kilsaa.
Keskustassakin pyörähdettiin syömässä ja parilla kirpulla ja yhdessä sisustusliikkeessä. Se oli kipuraja noiden läsnäollessa :) (mies mukaanlukien)


Vähäiset, mutta sitäkin mieluisemmat kirppisostokset näkyvät näissä kuvissa. 
Valkoinen lamppu 6e, toi harmaa 2e, emalivati 3e ja me tytöt liotettiin siinä jo varpaita mökillä ja lakkailtiin kynnet :). Ruskea ihana purkki maksoi 15e, joo aika paljon, mutkun se oli niin ihana<3 div="">
Mitä toi thymol tarkoittaa? Jotain myrkkyä??? :D

Lehtiteline oli 1e. Hämmästelin sen alhaista hintaa ja nappasin sen älynopsaan koriin. Tää näyttää...eiks tää ookin...samanlainen mitäPalorannalla on myynnissä??? Tai toinen osa siitä? En tiedä onko tämä halpa kopio, mutta samantyylinen on pahasti ja tää on meille just passeli.

Täällä on nyt pesty mökkipyykkiä ja ulkonahan noi nyt kuivuvat nopeestikin. Uskomatonta miten reissujen jälkeen kerääntyykään pestävää ja purettavaa! Sitten taas maanantaina saadaan aloittaa uudet pakkailut. Seuraavaa reissua siis pukkaa:) Eihän tässä ehdi kotona käydä kuin kääntymässä! Sitä ennen kuullaan mitä ostin sisustusliikkeestä, moikka siihen asti :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)