Olkkarin uus värimuita suunnitelmia


Eiks oo ihanaa kun aurinko paistaa hellelukemissa ja on perjantai!?! Täällä ainakin nautitaan ihan täysillä puutarhassa touhuten... tehden, no ei mitään hommia :) Ehkä parasta! Viime viikonloppuna maalailin olkkarin seinät uudelleen ja nyt kun näistä kuvista katson, niin eroa ei juurikaan edelliseen seinänväriin huomaa ollenkaan... Mutta kun olin yhden seinän vedellyt tuolla tikkurilan laasti-värillä, muut seinät näyttivät vaaleanpunaisilta! OMG! Onko näin ollut koko ajan, siis että ite en oo huomannut meidän olkkarin vaaleanpunaisia seiniä kuin vasta nyt?!!! *mä häpeen*  Seuraavaksi olisi tarkoitus raikastaa eteinen ja sitä myöten yläkerran aulakin. Mutta muuten sisustelut on kesäajan vuoksi ollet vähissä, kuka nyt jaksaa koneella istua, kun on kaunis sää? Samaten kommentteihin vastailu on venähtänyt, en oo konetta avannut koko viime viikolla!!! Puhelimella oon vain pikaisesti vilaissut nettiin, joten teidän blogit odottelevat vielä mun vierailua...(puhelimella kommaaminen on tosi hidasta ja hankalaa). Tuun kyllä pian :)Olkkarista tuli jotenkin paljon raikkaampi tuon värin ansiosta, mitäpä se oiskaan ollut jos oisin maalannut vieläkin vaaleammaksi... No voihan sitä myöhemminkin maalata vielä. Sohvatkin näyttävät nyt taas valkoisilta, vaikka lapset ovat ne jo tahranneet likaisilla käpälillään. Missään nimessä en halunnut mitään tummaa maalia seiniin, koska meillä on katettu terassi koko matkalla tuota ikkunaseinää ja se varjostaa valoa muutenkin pois alakerrasta.
(Näin kesäisin helpotus! Täällä on tosi viileää!)

Tv-tason puupalkit käsittelin myös tummiksi ja nekin ryhdistäytyivät hieman, sekä samaan väripesuun pääsi tv:n yläpuolella oleva hyllykin. Maalailun ajaksihan kaikki seinillä olevat jutut täytyi irrottaa ja piiloon paklailtiin mun haluamat rei`ät. Hyllyt päätyivät kuitenkin samalle paikalle, mutta verhotankojen kohtalo oli hieman karumpi... Ne läks. Tilalle mulla on jo suunnitelma, joka vaatii Ikea-käynnin. Onneksi meillä on kesäloma edessä ja aion raahata miehen väkisin Tampereelle!


Tänään meidän oli molemmilla pikkuisilla kavereita kylässä ja pilkoin hiukopalaksi vesimelonia  ja tarjosin kirsikoita myös.  Cashew-pähkinöitäkin he maistelivat, ne on mun herkkua ja  koko ajan lasten popsiessa niitä toivoin, että mulle itelle jäisi niitä myös... Lasten  nukkumaan mentyä haluan nimittäin katsoa viikolla missattuja ohjelmia herkkujen kera. Eipä se tv:kään oo täällä ollut päällä viime aikoina jos tää ei tietsikkakaan.FB:ssä vilauttelinkin kuvaa jo tulevasta muutoksesta, mikä sijaitsee tällä kertaa yläkerrassa. No joojoo, en oo saanut maalauttua alakerran eteistäkään vielä, mutta kun idea tulee mieleen, niin sitä on alettava siis heti toteuttamaan. Käykääs muuten tykkäilees mun fb-sivuista, niin pysytte mukana! Piakkoin voisin järkätä arvontaakin siellä! Ihan mahtavastihan sinne on tullut tykkääjiä muutenkin, tervetuloa kaikille vaan<3 span=""> Mitäpäs tässä muuta, nyt odottelen miestä kohta kotiin saapuvaksi, aurinko paistaa mahtavasti mein takaterdelle ja ajattelin mennä vielä hiukan nyppimään rikkaruohoja tuolta...no jokapaikasta. Totesin tuossa paviljongissa kuvaillessa, että sen paikalle kasvaa kohta koivumetsä jos en ala nyppimään tai hommaa jotain myrkkyä kivikkoon. HUOH! Mikähän ois hyvä ja tehokas keino tappaa rikkaruohot soran seasta?
Näihin tunnelmiin, kivaa PERJANTAITA <3 nbsp="" p="">Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)