Lauantain touhuja ja sisustusostoksiaa kirpulta :)


MOIKKA TAAS :)

Arvatkaas, oon ihan yksin kotona tällä hetkellä! Mies lähti kaverinsa kanssa katsomaan jalkapallopeliä keskustaan ja lapset ovat siis vielä mummolassa. Arska paistaa täydeltä terältä ja nyt tuntuu tosi vaikealta tarttua maalitelaan. Taidan siirtää sen olkkarin maalaushomman vielä (taas) päivällä eteenpäin. Ehtiihän tuon. Paitsi että meidän olkkari on tällä hetkellä ihan kaameessa kunnossa kun kalusteet on siirrelty keskilattialle, hyllyt irroteltu seiniltä ja tv viety toiseen huoneeseen turvaan. Äh.
Eilen illalla sitten lähdettiin polkupyörillä keskustaan terasseille ja koska mun oma pyörä on rikki, lainasin murkun omaa. No ei siinä mitään, mutta kaaduin sillä vempeleellä kaksi kertaa kun yritin pysähtyä ja nousta pois satulasta. Paska pyörä! Se on sellainen ihmeen mallinen pyörä, jossa sarvet ulottuu kaulaan...tai siltä ainakin tuntuu... Sekä mulla oli käsilaukkuna sellainen pitkällä ketjulla olkapään yli menevä, joka meni sinne satulan alle kun pysähdyin ja takerruin siihen hemmetin satulaan ja kaaduin. Vähänkö hävetti!!! Nyt en ihmettele yhtään, että mies pyöräili aikas hyväisellä etumatkalla musta:)Tänä aamuna nukuttiinkin sitten melki puolille päivää!!! Tätä ei oo tapahtunut sitten...No ainakaan viiteen vuoteen. Nyt alkaa vihdoin tuntua, että vuosien univelat alkavat olla kuitattuna. Aamupalan jälkeen lähdettiin kahdestaan pyörähtämään lempikirpparilla, Shoppiksessa. Pitkästä aikaa löysin kivoja sisustusjuttuja! 6 kpl mustia tabletteja valkoisilla raidoilla 1e/kpl sekä kivat puiset mustat neliöhyllyt. Nämä voisi sopia sitten "uuden" olkkarin seinälle, hm. tai makkariin tai itseasiassa mihin vaan...Hyvä ostos siis! Katotaan myöhemmin minne ne päätyvätkään.
Hm:n uudet tyynynpäälliset ja indiskan turkoosi koristetyynynpäällinen 3e. Tarpeeksi persoonallinen meille.
Kierrettiin myös Asko ja Isku, mutten löytänyt mitään mieluista ostettavaa kumastakaan.
Aikaisemmin viikolla pyörähdin clasulla ja sieltä meille kotiutui edullinen keittiövaaka. Aika hauska se onkin ja saa olla tuossa näkyvillä muistuttamassa syksyllä alkavasta dieetistä (joo, taas). Sekä monet mun ohjeet, varsinkin leipomissellaiset, on kouluajoita tehtynä grammoissa. Nyt on kiva vaaka, jolla punnita ainekset.


Prismasta mukaan tarttui mulle ihan uusi tuttavuus: ZEN petsivaha, värinä Dan eli musta. Purkin avattuani mönjä näytti ihan siniseltä. Aikani sitä siinä sekoiteltuani se kuitenkin tummeni ja päätin rohkeasti kokeilla, koska ei tuo mitään halpaa ainetta ollut. Syteen tai saveen!!! Ylimpänä jo käsiteltynä kertaalleen tv-tason paksupalkkilauta ja alla käsittelemätön. Uskon että niistä tulee kivat...


Loppuun vielä kuvat siitä humalaseinämästä, minkä toivoin alkukeeväällä kasvavan näköesteeksi. Kylläpä se on kasvanutkin juuri sellaiseksi, ihan huikean nopsaan kasvaakin ja koko ajan saa olla ohjailemassa uusia versoja. Yks kesä tuo köynnös meni parvekkeelle asti, mutta tänä vuonna en sitä sinne päästä kuitenkaan.
Loppuillan suunnitelmat on täällä vielä auki, katsotaan saako mies kaverinsa tänne meille. Sitten tehdään ruokaa ja oleillaan ja jutskaillaan. Tosiasiassa mua hutsis laittaa noi miehet hommiin, mut olkoot nyt :D Ja jos illalla täytyy lähteä pyöräilemään, mä valitsen meidän polkupyörärivistöstä sellaisen missä on apupyörät! Hah.
Kivaa iltaa <3 nbsp="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)