kulissien takana!


Meillä on yläkerrassa menossa huoneidenvaihto-proggis. Tämän johdosta pari kämppää remppaillaan uusiin väreihin ja asukkailleen sopiviksi. Mutta voihan elämä tätä välivaihetta! Koko yläkerta on ihan mullin mallin...Kaikki lelut ja vaatteet ja huonekalutkin odottelevat uusia paikkojaan. Ja no ookoo, kaikkien kolmen lapsen huoneet vaihtuvat ja siinähän se sotku sitten onkin valmis...Elikkäs Miro menee Sinin huoneeseen ja Sini Jessen huoneeseen ja Jepsu saa Miron kämpän. Pysyittekö mukana :D Arvatkaa vaan oliko  mies ilahtunut kun hälle viestitin töihin uusimmasta ideastani. Eka kommentti oli vaan, että ne seinien värithän sitten kelpaavat asukeilleen....! HAH!!!
Murkkupoitsu muuttaa siis Sinin vaaleanpunaiseen tähtikämppään ja ei varmaan tuu yllätyksenä, ettei ne vaaleanpunaiset seinät hänelle kelpaa ollenkaan. 
Mutta nyt on ollut niin mahtava sää ulkona, ettei hirveästi kiinnosta sisällä puuhailla. Tänään sain kuitenkin maalailtua murkun valkoisen rautasängyn mustaksi. Sänkyhän on ostettu spr:n kirpparilta muutamalla kympillä ja nyt mustan värin saatuaan näyttää kyllä hienolta. Maalaamiseen käytin mustaa rautaisille jutuille tarkoitettua maalia, mikä jäi sen kylpyammeen jäljiltä, joka on siis meidän paviljongissa. Mietin ekaksi suihkivani sen sprayllä mustaksi, mutta ei se olisi tainnut kestää käyttöä kauaakaan?!?

Samperi soikoon, maalaillessa tyttö huusi vessasta:"saa tulla!" Ja pikaisesti läksin, niin koko musta maalipurkki kaatui lattialle. DAMN!!! Onneks murkku ei ollut näkemässä miten hänen kallisarvoiset johdot sotkeentuivat maaliin... ÄH, ja näkisittepä mut, tinnerisuihku on tänään tiedossa :DMe matkataan huomenna kummitytön 6-vuotissynttäreille. Kyllä vaan on lahjojen osto hankalaa! Päädyttiin lasten kanssa ostamaan hänelle legoja, ne on aikas kivoja ja pidettyjä meillä itselläkin! Sekä keräilen kummitytsylle muumimukeja ja nyt ostin uuden niiskuneitimukin. Tuonne mukin sisälle taidan pudottaa vielä jonkin ihanan värisen kynsilakan :)

Mut nyt on musta hiusväri päässä ja meen sinne tinnerisuihkuun pesemään nää maalit pois :) Herkut oottaa olkkarinpöydällä ja jokin kiva ohjelma myös. Lapset nukkuvat nyt ja on IHAN hiljaista, LUXUSTA sanoisin :D
KIVAA ILTAA <3 nbsp="" p="">


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)