Heräteostos makkariin & lomaaaa!!!


Mahtavaa, PERJANTAII <3 nbsp="" p="">
Ai mikäkö tässä päivässä on ihanaa? No se että on mun eka lomapäivä. Varsinainen kesäloma alkaa kylläkin vasta maanantaina, mutta saipas vaan pekkasen tälle päivälle. (Mitäh, enks ookaan korvaamaton?) Uskomaton tunne, että saan olla miettimättä työjuttuja kokonaisen kuukauden!!! Viimeisinä työpäivinä mulle alkoikin jo sattua mitä ihmeellisimpiä ja alkeellisimpia pikkumokia... Voihan hävetys!!! Mutta aivot alkoivat jo olla niin lomalla, etteivät työjutut kiinnostaneet enää yhtään... Mä oon kyllä nyt niin lomani ansainnut. Yks päivä iltavuoroon ajellessani mietin, että ihan sama vaikka sataisi räntää loman ajan, kunhan ei tarvis elää kello kaulassa. Nyt otetaan relasti, vaikka kalenteriin onkin buukattu tulevan kuukauden ajalle vaikka ja mitä menoja. Mutta niin mukavia sellaisia :)


Tänään oli miehellä vielä työpäivä ja nyt hänkin on jo päässyt lomille.. Mahtavaa saada mies porakoneen kanssa kotiin... Taino kyllähän mäkin tuota vehjettä osaan käyttää, mutta eipäs kerrota sitä miehelle.... Kaikenlaista pientä porailtavaa on tuolla murkkupojan uudessa huoneessa vielä. Poitsun kämppä on nyt maalailtu ja hän on sinne jo muuttanutkin. Vaatesäilytystä mietin täällä hänen retuilleen. Huoneeseen kun ei haluta isoa vaatekaappia ollenkaan ja muutenkin poitsu haluaa selkeästi ja ministi sisustetun huoneen, omien sanojensa mukaan. (lue vähän siivottavaa). No ikea-reissunhan se vaatii, sieltä ajattelin investoida 6-laatikkoisen malm-lipaston, jonka hän voi sitten vaikka ottaa mukaansa kun muuttaa kotoa. Uskoisin sinne mahtuvan vaateitakin? Mitenköhän tilavia nuo lipastot on? Huonetta kuvailen sitten kun saadaan romuja järjestykseen!

Ja sitten siihen heräteostokseen. Viime viikonloppuna kun ajeltiin kotiin kummitytön 6-vuotissynttäreiltä, poikettiin matkan varrella Veljekset Keskisellä. Siitä on valehtelematta ainakin kaksi vuotta kun oon viimeksi tuolla käynyt, vaikkei matkaa meiltä hirveästi tuonne ole ollenkaan. TAASkin pettymys. Sori Vesku :D Paitsi Vallilan tuotteet olivat runsaasti edustettuina ja hetken mielijohteesta ostin meille tälläisen verhon, se kun oli alessa 19.90e. Ajattelin sen olkkariin, mutta kotiin tultaessa tajusin, ettei meidän olkkarissa olekaan vielä verhotankoja, auts... Joten ripustin tuon makkariin. Aika kiva, eikö!?!
Mahtavaa kun ei tarvi mennä aikaisin nukkumaan. vaan voi vaan roikkua koneella! Tai itse asiassa, oon nyt koukuttunut lukemiseen! Kirjastosta on tullut varailtua hömppälukemista ja mikä onkaan helpompaa, kuin hakea varaamasi kirjat sen sijaan, että pyörit hyllyjen välissä etsimässä jotain mieluista luettavaa. Tänään käytiin siis taas kirjastosta noutamassa varauksessa olevia kirjojani ja mikä mahtavinta, KIIRETTÄ ei ole ollenkaan!
Poikkesin lasten kanssa myös kirpputorilla. Totesinpa taas, että kirppiksille täytyy päästä yksin kiertelemään. Mähän jouduin suorastaan juoksemaan hyllyjen välit, kun ipanat narisivat kyllästyneinä... Siltikin nappailin koriin pari juttua, mitä tarvin lastenhuoneiden remppailun loppusilaukseen. Näistä myöhemmin lisää!Nyt lasi kuohuvaa loman kunniaksi ja seisomaan miehen ja porakoneen viereen osoittelemaan porailtavia kohteita :D

Kivaa perjantaita!!!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)