Väripohdintaa ja tacopiirakkaa

Tää päivä hurahti ihan huippu nopeesti töissä ja ensi viikolla saan oman kesätyypin opetukseeni... Aikas jännää?!!  ON!!! Noh, töistä päästyäni puhalsin kotona hetken ja aloin hommiin, eli siivoamaan. Tartuin vihdoin siihen imurinpirulaiseen ja moppihirviöön ja duunasin alakerran siistiksi. Mahtavaa! Sekä tein tacopiirakan uuniin, joka valmistui itekseen mun touhutessa alakerrassa. Sain sen ohjeen kaverilta, enkä tietenkään tajunnut silloin kirjoitella sitä ylös. Nyt muistelin ulkoa ja uskon että suurinpiirtein muistinkin ainekset mitä siihen kuului. ELIKKÄS:Piirakkataikina: itsetehden tai niinkus mä tein, ostin valmiin pyöreän taikinanpalasen kaupan pakkasesta, kun halusin päästä helpolla. (hyi mua)?!
Ruskista jauheliha ja lisää siihen tacomaustepussi
kuullotin erikseen sipulia
pilkoin tomaattia
Kaikki edellä mainitut sekaisin kulhoon ja perään pari kananmunaa ja ranskankermapurkki sekä juustoraastetta. Taisin laittaa raastetta ainakin pari desiä, jos enemmänkin.
Sekoittelin kaikki ainekset sekaisin ja iskin ne piirakkataikinan päälle. Ei mitään hajua uunin lämpötilasta, joten säädin sen 200 asteeseen ja puolisen tuntia taisi meidän uunissa viedä kypsymiseen. Kandee ehkä vähän kurkkia välillä uuniin?!!
(Kamu voi sitten mua muistuttaa mitä unohdin)
Tämän väsäsin tän iltaisille vieraille, toki tarjolla oli muutakin kuin pelkkää piirakkaa :D
Suosittelen, meillä ainakin tästä tykättiin ja aion tehdä uudellenkin!

Ihastuin blogiystäväni Eijan tekemiin koruhin ja tilaisin itselleni tälläisen ihanan nilkkakorun. I LOVE IT <3 nbsp="">
Todella mahtavaa käsityötä ja valitsin yhden lempiväreistäni eli turkoosin noihin helmiin. Toivoin saavani myös tähden koruun ja sen sainkin!!! Ihana ylläri oli tuo sydän, jossa lukee made with love. Taisi se siinä alkuperäisessä kuvassakin olla, mutta näin livenä näytää vieläkin hienommalta! Eijan tekemiä koruja ja paljon muuta,
Oon täällä hiljalleen alkanut miettimään meidän olkkarin ja eteisen uusia värejä. Prisman kauppareissulla tarttui käteen rautapuolen osastolta erilaisia värilastuja. No mites ne nyt kuvissa näyttävät noin vihertäviltä...? Kun harmahtavia/valkoisia pitäisivät olla. Kaksi noista päätyivät kuitenkin vakavempaan harkintaan (MIEHELLE EN SIT OO PUHUNU MISTÄÄN MAALAAMISESTA MITÄÄN!).


Katotaan miten ja koska saan aikaiseksi!!! Mieli tekis jo nyt HETI, mutta oikeesti olkkarissa ainakin on niin paljon paklattavia reikiä ja siten hiottavaakin, etten ehdi toteuttaa tätä ihan yllärinä miehen töissä ollessa. Ja se että  kalusteita ja hyllyjä pitää poistaa seiniltä..Sekäs mites noi verhotangot. ÄÄH! Vaikka tuskin toi huomaisi mitään verhotankojen tai verhojenkaan uupumista? Tai sitä että oisin pakkelilla peitellyt reikiä? Epäilen suuresti?!!!
Hutsis jo heti alkaa telomaan maalia seiniin.Toki värit voivat yön aikana muuttua vielä, joten ehkä on parempi vielä tuumata? Nämä on kyllä kuitenkin aikas neutraalit värit, joista nyt tykkään, joten ehkä näidenkin kanssa menee seuraavat viis vuotta niinkus nykyisten värienkin kanssa, mitkä on tällä hetkellä seinissä. Ehkä vähän säästämistä?!

Vieraita odotellessa hyväuskoinen murkkupoitsu tuli alakerran olkkariin koneelle. Mähän olin tietty heti ikuistamassa tilannetta, kun herra viimeinkin laskeutuu huoneestaan alakertaan :D Mr murkku: " Tää on viimeinen kerta ku tuun alas koneen kanssa" No voi haloo, eihän susta näy ku sukat ja vähän hiuksia!!! Ja sain luvan julkaista kuvan:) Mut joo, tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa hänen kesäloman vietostaan. Voisko joku tarjota TYÖTÄ reippaalle 14-vuotiaalle?!? :)
Toivotan nyt muksaa pertsua! Meillä kävi siis vieraita illalla ja nythän kello onkin jo lasten nukkumaanmenoajassa!!! (JES=omaa aikaa). Täällä Seinäjoella raikaa provinssirock, joka kuuluu tänne meidän takaterdelle asti :D Toivotaan siis sadetonta viikonloppua rokkikansalle!
Mui :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)