Sisäkuvia...pitkästä aikaa!!!

HUPSIS, edellisestä postista onkin kohta viikko aikaa...
Meitä on täällä säät hellineet niin paljon viime viikolla, ettei olla sisällä hirveästi vietetty aikaa ollenkaan. Työpäivän jälkeen ollaan jääty suoraan ulos touhuilemaan ja usein on ollut liian kuumakin siihen touhuamiseen pihalla, joten me ollaan vaan OLTU ja nautittu kesästä. Nyt on niin mahtavaa kun ei ole mitään "pakollista" puuhaa ulkona ja voidaan vaan laiskotella :D Viime vuosien muistot on vielä jäljellä liian hyvin, kun oli kasettikuorma soraa ja toinen samanlainen kuorma multaa pihassa odottelemassa levittelijäänsä... Uh, en halua edes muistella sitä aikaa!!!
Leikkikentälle ollaan pyöräilty melkis joka päivä ja jalkkisharkat/pelit jatkuvat 2krt viikossa. Niin ne viikot siinä vilahtaa, eikä mitään suurempia muutoksia olekaan tiedossa kotirintamalla.


Sisätiloissa/tuunailuissa ei ole tapahtunut juurikaan mitään! En kuitenkaan huollestu siitäkään, tää on nyt tätä kesäaikaa... Olkkarissa käänsin kuitenkin PAKOLLISEN siivouspäivän yhteydessä sohvia. Voi luoja mikä sotku meillä olikaan pihapäivien jälkeen! Tykkään että iso sohva on suoraan vasten telkkua, josta onkin paras katseluyhteys 
televisioon.


Eilen juhlittiin vanhimman pojan 14-vuotis synttäreitä pienimuotoisesti. Poitsu sai lahjaksi mm. partakoneen... hui kuinka tää aika menee nopeesti, jushan se syntyi!!!


Keittiöstä otin kesäksi maton kokonaan pois. Nyt on helppo pitää laatat puhtaina pyyhkäisemällä enimmät muruset vain pois. Penkkikin kannettiin takaisin pöydän taakse, siinä vain on niin paras istuskella, lueskella, herkutella...

Tykkään napsia puutarhasta kukkia maljakkoon ja mitä ilmeisimmin se on periytynyt tyttösellekin. Tämän kimpun hän keräili eilisellä leikkikenttäreissulla tienposkesta :)
Eilen illalla odotettiin ukkosta ja sadetta, mutta taas se kiersi meidät jostain vähän kauempaa. Pongattiin salamoita ja jyrinää, mutta eipä se koskaan meille tullutkaan... Puutarha kaipaisi jo kovasti kunnon vesisadetta!!!


 Kivaa viikkoa ja kesäkuuta!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)