Sairasta touhua


Mun aamu alkoi niin kaameasti tänään! Heräsin aamuvarhain vilunväristyksiin alaselässä, joista tiesin jo väistämättä olevani kuumeessa. Kun heräilin siinä sitten lisää, kurkkukin oli kipeenä ja ihan kaamea olokin... Laskeuduin sitten alakertaan keittelemään itselleni kuumaa teetä muiden vielä vetäessä sikeitä. Arvatkaa vaan paljonko harmittaa sairastaa niinä lyhyinä vapaapäivinä, eli viikonloppuisin. Voi itku! Nappasin 800 buranan naamariin ja nukuin (hikoilin kuumetta) sitten sen johdosta melki pari tuntia. Taisi olla vähän liian vahva lääkekin mulle, joten jatkossa puolitin kapselit. Onneksi, oi onneksi mies ei ollut sopinut mitään työkeikkoja tälle päivää ja sain rauhassa sairastaa.Yön aikana tuo vaaleampi värisävy muuttui vieläkin vaaleammaksi mitä se tuossa ed.postin värilastussa olikaan. Ehkäpä meidän eteinenkin nyt hiukan tulee valoisammaksi kun vetelen sen lähes valkoisella. Rakennusvaiheessa valitsin tuollaisen cafelatte-sävyn tänne meidän alakertaan, niin ja yläkerran aulaankin. Se alkoi olla jo sitä aikaa, kun olin kyllästynyt koko rakentamiseen, enkä jaksanut erikseen mietiskellä rauhassa mitään maalisävyjä. Kuinka helppoa olikaan vaan vedellä samalla maalilla koko kämppä!!!


 1. No tuo sävy on kuitenkin osoittautunut pidetyksi meillä ja onkin saanut säilyä seinissä jo 5 vuotta, eli niin kauan kun ollaan tässä asuttu. Mukava ja rauhallinen sävyhän tuokin on ollut  ja sopinut monenmoisiin tekstiileihinkin, mutta nyt alan kaipailemaan jo jotain muutosta siihenkin.
  Tarkoitus ois, että tuossa viimeistään kesäloman aikana sitten alan hommiin ja vetäisen maalausvermeet niskaan. Mä tiedän, että joudun sen itse tekemään, koska miehen sanojen mukaan hänelle ois nää vanhatkin seinät kelvanneet vielä. NO JUST! Mutta fine, mä tykkään kyllä maalaamisesta.
  Siivolin tuossa viikolla kun olin terveenä vielä, meidän keittiötä. Poistin sieltä nuo alkosta saadut viinipullolaatikot ja nostin ne olakkarin hylyllylle. Aika kivaa vaihtelua. Mieli ois tehnyt kiinnitellä ne suoraan jonnekkin seinään, mutta jos nyt maalailemaan alan täällä, niin ei paljon kannata.
 1. Hyvin pienen muutoksen tein eilen siivotessa ja pestessä olkkarin lattiaa. Jutellaan siitä seuraavassa postissa! Se on jännä juttu mulla, kun aina siivouspäivän yhteydessä haluaisin vaihdella järjetystä, vaikkei se aina edes mahdollista olisikaan. Mä oon ihan pienestä asti ollut tälläinen :D
 2. Kävin lasten kanssa Seinäjoen uudessa kirjastossa viikolla töiden jälkeen. Ihan tosi upea kirjoston me ollaankin tänne saatu! Lapset viihtyivät siellä lastenpuolella  vaikka miten kauan ja  sain rauhasa katsella kirjoja itselle. Lainailin monta sisustuskirjaa selailtavaksi ja yllä oleva kirja on pikalainauksessa, joka pitäisi olla luettuna parissa viikossa. Tuo kirja vaikuttaa muuten hyvältä!!! Ehkäpä mä ensi viikolla luen sitä iltavuorossa töissä (kun oon siis työni tehnyt). Kuka saa palkkaa kirjan lukemisesta?!  Sen sijaan että kurvailisin suoraan kotiin., niinkus oon jo pitkän aikaa tehnyt :D
  Varmasti buranan vaikutusta vielä, mutta vetäisin värin päähäni ja laitoin saunankin lämpeämään. Kuvan kynsilakat on mein 5-v tytön, mutta taidan omiinkin kysiin niitä laitella. Tyttönen haluaa joka toiseen mustaa ja joka toiseen pikkiä :D Tottahan mä sen toteutan:)
  Ja niin, pudotin vielä kihla-ja vihkisormuksenkin muhimaan tuonne "jewel clean astiaan". Varmana huomenna häikäistyn timanttien loisteesta? :D
  Ja HALOO, onko siellä KETÄÄN?!?
  Kivaa lauantaitai-iltaa <3 nbsp="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)