Lauantain shoppailuja :)
Kehtaanko ees tunnustaa, mutta tänä aamuna sain nukkua kymppiin! Kylläpäs oon tyytyväinen, että oon opettanut lapset oma-aloitteisiksi. Pienet olivat itse ottaneet aamupalan ja sen jälkeen laittaneet lastenkanavan pyörimään. No tosiasiassa se mun uni ei enää ollut kuin koiranunta tuossa vaiheessa kun tajusin että pienet kömpivät alakertaan, mutta sainpahan lekotella rauhassa sängyssä ja heräillä rauhassa lauantaipäivään. Tänään meillä oli suunnitelmissa tehdä vaateshoppausreissu keskustaan ja rehasin murkkupoitsun mukaan. Lähdettiin siis tytön ja murkun kanssa matkaan ja yllättäen eka etappi oli ihan muu kuin vaatekauppa.


Ostin nämä ihanat RM:n muoviset jäätelömikälielusikat ja sain matkaan vielä uusimman kuvastonkin. Noita RM:n kuvastoja onkin kerääntynyt jo aikamoinen pinkka meille ja ainavain niitä jaksan selata ja ihastella. Oi ja voi kumpa meilläkin ois noin ihanan näköistä!!!


 Mahtavat vaatealet on nyt menossa ja tyttöselle löydettiin 5 mekkoa, kolmet leggarit ja t-paita. Paljon ois vielä ollut ihania vaatteita, mutta kun ei niitä nyt tarvita, niin pitkin hampain ne sinne jätettiin. Murkulle lähdettiin ostamaan farkkuja, ja miljoonan sovituskerran jälkeen, sopivat kiikutettiin kassalle. Toi että saan murkun vaatekauppaan mukaan, tapahtuu ehkä pari kertaa vuodessa ja siihen pitää meidän molempien valmistautua henkisesti. ARGHT.  En osaa sille summissa ostaa mitään vaatteita!!Ihanat jätskitikut pääsivät heti tänään tositoimiin. Kuinka kätevä onkaan, että ne ovat muovia! No joo, mulle ei nyt tänään jäätelö maistunut :D
Jesse lähti iltapäivällä kummisedän luo yökyläilemään. Tuosta vierailusta poitsu on haaveillut jo kauan, innokkaana hän pakkasi kamojansa jo aamusta. Uskomatonta, miten hiljaista onkaan, kun on vain yksi pieni kotona! Siis tässähän voi tehdä vaikka mitä! (Jos jaksais/huvittais).

Hurjan mahtavaa, mies kävi maalikaupoilla mun ohjeistuksien mukaan tietty. Pyysin pienen purkin näytteeksi tuosta kalkin sävystä, kun ei viittis ostaa heti sitä 10 litraa mitä tarvittais, todetakseen, et joo, ei tää tässä valossa ookaan hyvä. No saatiin tuollainen ***** litran purkki näytesävyä. Aikas paljon, sanoisinko! Odotin että näytepurkit ois olleet jonkin ööö desin???  Pienempiä kun ei voi noin vaaleista sävyistä heidän mukaan laitella matkaan. ***** ja kaikki muut päälle.
Mut eiköhän toi kalkki-sävy nyt oo kuiteskin se nappi meidän eteiseen. Isommassa purkissa on sitä laastia, ihastuin siihen heti kun selailin Prismasta nappailemia värilastuja ja varmistuksen valintaani sain, kun näin Niinan blogissa MULTARINNE seinän maalattuna tällä sävyllä. LOVE!!


Mä oon tänään puuhaillut murkun kanssa puutarhassa ja me pelailtiin sulkista aina hommien välillä. Sade kuitenkin taas keskeytti hommelit ja siten innostuin tekemään päivityksen tänne. Nyt irtokarkkien kimppuun ja tiiraamaan leffaa :)
KIVAA ILTAA :)
DO MORE WHAT MAKES YOU HAPPY :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)