Keittiössä järkkäillään :)

Meillä on lusikat, haarukat ja veitset säilyneet jo vuosia keittiön tasolla jos minkäkinmoisessa (onko toi ees sana?) säilytysastiassa. Riviera Maisonin aterinlaatikko on näistä ollut ehkä kivoin. Monesti oon kuullut nupinaa, eritoten murkulta, että taasko sä oot siirtänyt haarukoita, just kun opin edellisen paikan... No, nyt ne on taas siirretty ja tällä kertaa alkuperäiseen laatikkoon, mihin ne on tarkoitettukin. Siinähän opettelee :) Nyt sain hieman lisää pöytätilaa, mutta ei huolta, kyllä se taas täytyy... Tai no, täytty jo!!!Rautaisen kuivaustelineen toin takaisin terassin apupöydältä, se on kuiteskin niin tarpeellinen täällä kattiloiden yms. muiden kuivailuun. Kuka niitä jaksaa keittiöpyyhkeellä kuivata ja kuivauskaappiinkaan ne ei mahdu. HM:ltä tilasin käsienpesuaineelle lasipullon ja laitoin sinne tän hetken lemppariväristä saippuaa, eli vihreetä. Keltsuun pönttöön laitellaan kompostoitavat jätteet, mutta miten musta tuntuu, että oon ainut joka sitä käyttää? Tai ainakin tyhjää sitä kompostiin?!!! Keltainen on kyllä muutenkin alkanut vallata sydäntä, vaikkei yhtään mun väri olekaan...Hiljalleen, vähäsen...PIRTEE!!! Kuvat nyt on mitä on, aurinko paistaa ja on tosi kirkasta. Kestäkäähän siellä.
Kaikki säilytysastiat ammottavat tyhjyyttään, ketään ei ole huvittanut käydä kaupoilla näillä helteillä. Sade-ja vapaapäivää siis odotellen :)Meidän keittiöhän ei loppupeleissä ole mikään suuri, enkä kyllä ole koskaan halunnutkaan isoa keittiötä, vaan sellaisen kodikkaan ja pienen missä kaikki on ihan kädenulottuvilla.
Avohyllyistä pidän tosi paljon ja oonkin saanut meille niitä järkättyä mm. kaapinovia poistamalla.

Kotikolmiosta sain haasteen jossa täytyy kertoa 8 asiaa itsestään. Pidän haasteista, mutta oon tosi huono keksimään mitään paljastuksia. Varsinkin kun tiedän miten paljon täällä porukkaa (tuttuja) käy lukaisemassa...
1. Jätän kaapinovia auki, mikä häiritsee muuta perhettä :)
2. No joo ja laatikoita myös, eritoten vessassa...
3. En jaksa joka päivä pedata petiä... vaikka vaadinkin sen murkulta...hah!
4. Siivouksen suhteen oon aikas huithapeli, joskus siivoan kuin hullu kaikki paikat, mutta joskus taas oon ihan hälläväliä-tyyppi
5. Odotan kesälomaa ihan kauhean paljon ja nyt tuntuu kuin siihen ois vuosi vielä!!!
6. Oon lähtenyt tällä viikolla joka päivä töistä 21.30 vaiks työaika ois 23:00. Mitä mä sinne jään ootteleen jos oon työni tehnyt? (vaikka joo...palkka jää saamati tuosta loppuajasta).
7. Mahtavaa tulla iltavuorosta kotiin, kun talo on hiljainen. Siltikin käyn lastenhuoneissa peittelemässä ja toivottamassa hyvät yöt nukkuville :)
8. Apua... mä en oo enää aamu-uninen -ehkä alkavan vanhuuden merkki???

Mulla hävis taas lisättäviä kuvia jonnekin tuonne arkistoon, enkä jaksa niitä enempää tuolta etsiä -huoh!!!
Kivaa torstaakia blogistaniaan :)Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)