Kedonkukkia ja etupihaa& höpöhöö!!!


Mukavaista maanantai-iltaa!
Meillä täällä touhut kääntyvät nyt iltapuuhien puolelle ja lasten nauttiessa iltapalaa voin muutaman sanasen tännekin raapustella. Kivaa kun lapsetkin voivat nyt kesäloman ansiosta valvoskella vähän myöhempään, eikä tarvis olla niin tarkka nukkumaanmenoajoista yms! No joo, mua väsyttää huomenaamulla, mut mitä sitten?ÄITi, ollaanko vielä hetken ulkona?! Kysymys on tullut lähes poikkeuksetta joka ilta. Mitäs tuohon vastaat? Ai että ei nyt, kun äitiä huvittaisi sisustella sisällä vähän tai että kuulkaa kun haluaisin rauhassa tuunailla jotain?! -juuueiiii ei löydy sydäntä siihen, joten me ollaan taas oltu ulkona ja leikkiksellä :) Mites siitä revit blogipäivityksiä... No eipä tän kummenpia kyllä revitä näistä meidän päivistä. Pitäiskö vaan olla hiljaa ja päivittelemättä mitään...?!? En tiä. Tänne on luvattu kylmenevää säätä loppuviikoksi ja nyt illalla alkoikin jo satamaan. Just sopivasti kotiuduttiin leikkikseltä, eikä kastuttu! Tänään kun ajoin auton tuonne meidän katokseen työpäivän jälkeen, niin hyvä kun pääsin sieltä ulos, niin lasten kamut kurvasivat polkupyörillä pihaan. Siinähän se aika sitten menikin puutarhassa vahtien toisella silmällä lapsia ja toisella haaveilin kaikkea mitä voisin tehdä tai ostaa tänne. Eli totuus:mitään en saanut aikaan :D


Aikani kuluksi nappailin muutaman kuvan puutarhasta. Nyt lähinnä etupihaa kuvailin. Joo, taas sitä puutarhaa, mutta kun tuolla meillä sisällä ei kukaan tee nyt mitään muutoksia/tuunauksia (VAI VOISKO JOKU TULLA MEILLE TEKEEN?) niin näillä nyt mennään.

Ruuan jälkeen lähdettiin leikkikselle ja ruokakauppaan pyörillä ja ite lähdin kävellen. Kaupan pihassa  eräs vanhempi valkohiuksinen mummo alkoi ihastelemaan tyttösen keräilemää kukkakimppua, (jonka neitonen oli tunkenut pyörän koriin) ja hänen vaaleanpunaista polkupyöräänsä. Pyörä on muutes ite tuunailtu spraymaalilla ja hello kitty-tarroilla! Se oli alkujaan sellainen vihreä poikienpyörä. Eihän uskoisi? No enivei, mummeli muistutteli nauttimaan elämän pienistä (halvoista) iloista. Ei noi lapset oikeesti tarvi mitään mönkijöitä sun muita hilavitkuttimia...Ja oon kyllä ihan samaa mieltä, kun katoin tyttösen tienposkesta kukkien keräilyä, sekä hänen siitä saamaansa iloa. Ja kuinka hienon kimpun hän taas saikaan aikaan. Se pääsi meidän keittiönpöydälle kaikkia ilahduttamaan. Mummelia ilahdutti myös suuresti se, että tyttönen oli omasta halustaan keräillyt tuon kimpun ja huomannut luonnon kauneuden. En edes hokannut kehua ettei tää ole eka kertakaan :) Vanhemmat ihmiset on niin viisaita!


No, nyt täällä siis jo sataa vettä ja laittelenpas noi pikkuiset nukkumaan. Mä luulen että tänä iltana he saavat tulla äidin viereen heti suosista, koska iskä viettää yönsä pitkälle Atrialla :)
ÖITÄPÖITÄ, niinkus meillä toivotetaan :D

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)