JuhannussiivotNo en tiedä ketä huijaan tällä postilla, mutta ei meillä nyt tänä vuonna ole tehty mitään erityisiä juhannussiivoja. Vaikka juu, syytä ois kyllä ollutkin! Hellepäivien aikana sain kuitenkin pestyä nuo sohvien päälliset, jotka alkoivatkin olla jo aikas harmaat ja muutenkin likaiset. Ne kuivuivat päivän aikana takaisin sohviin laiteltaviksi. Oon haaveillut meille harmaita sohvanpäällisiä näihin ektorppeihin, mutta voi itkut miten kalliita ne ovatkaan. Ja mikäli maalailen nuo seinät olkkarissa harmahtaviksi, niin eipäs ne sitten harmaat sohvatkaan tänne taitaisikaan sopia...
Joten valkopyykkinä koneeseen sohvanpäälliset, ja voi että tulikin hienot nyt niistä. Sanonpahan vaan, että jos joskus meille tulee uudet sohvat tänne, niin ne ei tuu olemaan ikean ektorpit. Nuo sohvat muuttavat todellakin yläkertaan. Pari kynttäkin menetin noita puhtaita päällisiä laitellessa ja ihan varmasti katkes myös verisuonia ohimolta.


Meitä pyydettiin juhannuksena mökkeilemään muutamaksi päiväksi, mutta mies oli tietty sopinut mun tietämättä työjuttuja parillekin vapaapäivälle, ettei voitu lähteä ollenkaan. HARMITTAA todella ja pitäkäähän TE hauskaa siellä :)Kodinhoitohuoneeseen oon ostanut kirpulta tuollaiset isot riihimäen lasipurkit pyykinpesuaineille. Tuohon isompaan mahtuu se iso, olikos se nyt 5kg pyykinpesuainejauhelaatikko. Valkopyykkiä tuleekin sitten harvemmin, joten sille riittää vähän pienempi purnukka. Dymolla etiketit kylkiin, nin mieskin muistaa...Meillähän mies OSAA pestä pyykkiä myös, pienen opastuksen jälkeen, tietty :)
Kodarissa, niinkuin keittiösäkin, kaikki päivittäin tarvitttavat jutut on esillä, vaikka kyllä ne noihin kaappeihinkin mahtuisivat...
Clas ohlsoniltamukaan tarttui mukaan vesipullot. Mä kaadoin  niihin nyt huuhteluiaineita. Pienin pullo on kirpulta ja sinne  laitoin etikkaa. Sillä pyyhkäistään hanat kiiltäviksi ja joskus pesen  jopa ihan pyykinkin sillä.
 Ja hei VINKvink* Kesäkukille hankin tuollaista ravinnetta mitä käytin viime kesänäkin. Kukat kukkivat tuon vaaleanpunaisen jauheen ansiosta todella hienosti! Mä kippaan jauhetta kasteluveteen sellaisen vajaan teelusiksllisen verran. Toi aine kestää mun käytössä ihan varmasti ainakin pari vuotta.


Kodarissa toi jauhe säilyy tuossa kupposessa, mistä sitä sitä ripottelen kasteluveteen iltaisin ja etuterden amppeli saa ravinteensa.
Ja voihan elämä, mä oon odottanut että alkuperäinen aines loppuu tuolta pullosta ja saan sen sitten itse täyttää jollain pesuaineella. MUT meidän murkku ehti ensin ja kirjoitteli tuon etiketin päälle! Mä kun oisin halunnut pitää tuon ihan sellaisenaan, tiedättekö... :D huoh*Pionit lupailevat mahtavia kukkasia tulevaksi! Täytyy varmaan tukea nuo vielä jollain pensastuilla tms. Monta kymmentä nuppusta laskin nopeesti noista pensaista! Cant WAIT :)
Joku tarkkasilmäinen ehkä huomasikin kodarikuvista, et mulla oli maalipensseli siellä kuivumassa. Jippiaijee, vihdoinkin seuraavaan postiin on siten tulossa diy-juttua!!!

Toivotan oikein mahtavaa juhannusta lukijoilleni ja täällä piipahtaville :)Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)