Tuunataanko kaasugrilli? :)


Mulla jäi tuota mustaa valtti-öljyä ja tottakait se pitää käyttöön saada. Öljysin sitten meidän kaasugrillin puuosat sillä. Mun mielestä siitä tuli nyt mustana niin tyylikäs. Meidän rakentamisesta jäi ylitse noita kivilaattoja yli ja asettelin kaksi niistä grillin apupöydille. Nyt  siihen voi huoletta laskea kuumat kamat. Laatat istuvat ihan täydellisesti noihin sivupöytiin.

Tänään on ollut kyllä ehkä vähän liiankin rento päivä! Grillailtiin ja syötiin terassilla koko porukka.   Ja juu,  syötiin juurikin pitkän kaavan mukaan, mikä on jo tullutkin lauantain perinteeksi. Ihan mahtavaa kun on koko porukka ruokapöydän äärellä!!!
Rentoilu on siitä sitten jatkunut koko päivän... No ok, sain kuitenkin istutettua kaikki ostamani sipulikukat ja siemenetkin. Muut kattoivat olkkarissa lätkämatsia ja itse riehuin pihalla. Toivon että noi puut korjaavat itse itsensä, vaikka ne peittelin keväällä, niin siltikin ne ruskettuivat! Hohhoijaa...


Jotain täällä jo kukkiikin, onkohan nämä sinivuokkoja? En enää muista, mutta aikas kivasti ne on alkaneet leviämäänkin. Mutta et ihan nurtsille asti... ÄH!
Loppuun muutes kuvaa vielä grillistä ennen, eikö vaan kannattnutkin vedellä mustaksi :)?


Toivon mukaan fonttiongelma on nyt ratkaistu?! Mun ei tule itse puhelimella selailtua omaa blogia ollenkaan, joten en edes tiennyt että sen kautta näkyy tekstit kaunolla. Onneksi asia tuli nyt esiin ja toivon mukaan sain sen korjattua?!?
Kivaa iltaa, nyt tenavat nukkumaan  ja ehkä leffaillan viettoon :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)