Turhaa höpinää


Voi kuinka nihkeä alkuviikko täällä... Tämänkin kauniin päivän vietin töissä ja loppuillan jalkkiskentän laidalla. Siellä oli jo silloin niin kova ja kylmä tuuli, että meidän oli tyttösen kanssa mentävä välillä autoon lämmittelemään. Ulkona näyttääkin nyt siltä, että kohta tulee vettä ja siksi sytyteltiinkin kynttilöitä, tai no ihan muuten vaan.
Sisällä ei sisustuksessa oo tapahtunut yhtään mitään, toisen maton vaihdoin olkkariin ja ruttuunkin tuo nyt näyttää jääneen. Sekä ulkopäivien ansiosta tuntuu että täällä on joka paikka sotkussa!
(paitsi mies oli täällä päivällä imuroinut -HURAA)
Ikkunaverhojen vaihtaminenkin jäi kesken, uskomatonta saamattomuutta... :D Älkääkä kysykö oonko pessyt jo ikkunat :/

Lapset olivat tänään pk:sta retkellä Ähtärin eläinpuistossa ja mukava reissu oli kuulemma ollutkin. Pojan eskaripäiviä ei olekaan enää montaa jäljellä, sekä tyttönen pitää koko kesän lomaa hoidosta tänäkin vuonna. Ah, mahtavaa kun ei tarvis kuskata eestaas päivisin!!! Melkein kuin ois itsekin lomalla...

Poikkesin pikaisesti tänään hakemassa sipulikukkapusseja, tarkoitus olisi huomenna niitä istutella. Jos vaan sää sallii...
Ihan uusi tuttavuus on puulilja, joka on tuo valkoinen kukkapussi *pretty woman*. Harmi kun noita oli jäljellä vain valkoisena, tähän pitäisi tulla isot ja näyttävät kukat. Pionit on ihania, puutarhassa olevat pionit oon ostanut kalliina astiataimina, näitä pusseja sai 4kpl/10e ja kait ne noistakin kasvaa ihan yhtä näyttäviksi?? Pian se nähdään.

Täällä alkaa nyt vasta iltatoimet, just tuon lätkämatsin syytä... Mä oisin jo valmis kaatumaan sänkyyn!
Näihin tunnelmiin, moikka :)
Psst!!! Kiitos ed.postiin kommentoineille, aloitan vastailun tänään, mutta saatan nukahtaa kesken kaiken :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)