TGIF


Elikkäs thank god it`s fridayMulla oli tänään niin kiire töistä kotiin, ettei ole koskaan ollut... Onneksi pääsin jo kahdelta pois, koko päivän olin ihaillut aurinkoa työpaikan ikkunoista ja kun se vapaus vihdoin koitti, niin kiirehän siinä tuli.
Mä voin heti suoraan tunnustaa, että tänään on nautittu auringosta ja lämmöstä, ihan mieletön päivä!!! Katoin lapsille perjantain kunniaksi jäämehua ja herkkuja terasille. Sen sisustus on vielä ihan vaiheessa, mutta olkoot. Mulla on muutenkin sellainen moodi päällä, että uutta en ostele terdelle, vaan ne mitä sisältä saa lähtöpassit sekä viimevuotiset jutut saa nyt kelvata. Tää kulutusjuhla alkaa tympiä :D
Sitä paitsi tykkään noista jutuista kyllä edelleen...Eilen illalla olin ihan kuolemanväsynyt, kun lapset valvoskelivat myöhään kotipäivien ansiosta ja ite vaan laskeskelin kellosta, että jos ne nyt menee nukkuun niin saan 5 tuntia yöunta... No  en saanut niitä nukahtamaan ihan niinkuin aattelin :)Vihdoin sitten siinä omassa  sängyssä odotellessa unta, aloin kuitenkin miettimään edellistä postausta ja sitä että oikeestihan tuo puutarhanlaittokin on sisustamista..Mieleen tuli tarrateksti, jonka voitin Stella Vaniljanarvonnasta.  Sekä mieleen tuli tuo meidän tylsä aita, joka on (HYVÄ) näköeste naapureihin. Mutta että tarviiko sen olla niin tylsä?
TUUNATAAN AITAA!!!!!!Ei todellakaan... Liimailtiin murkun kanssa siihen tuo teksti ja hän poraili mulle vielä tuon rautaisen parvekelaatikkotelineen aitaan kiinni. Ja juu, tottakai puutarhassa peili täytyy olla :D Murkku tuumasi mulle vaan että:" En nää peiliä kellään pihalla." JAA, vai niin, no kuule dear, meiltäpäs se nyt löytyy :D
Kaikki hommat saivat sitten kuitenkin tänään jäädä odottelemaan. Me kaikki lähdettiin leikkikselle ja kotiuduttiin vasta iltasella. Pienet pyöräilivät sinne ja itse sain vaihdettua kuulumisia murkun kanssa.  <3 font="">

Mä tajusin tuoda koneen  tänne terassille ja tehdä päivityksen tässä samalla kun tenavat leikkivät pihalla. Tälläiseltä näyttää just nyt mein terde :)


Mutta nyt on kello on jo niin paljon, että on pienten aika mennä nukkuun ja ite oottelen miestä töistä kotiin joten MOIKKA!!!

HmmmH, mä en ole tekstin vaihtanut fonttia mihinkään--- sain siitä neg.komenttia, mutta en voi sille mitään jos teidän känny näyttää jotain kaunoa?
*edit, kokeilin vaihtaa fonttia, auttoikohan??? 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)