Pikkujuttuja ja tuunauksia

Aurinkoista tiistaita <3 nbsp="">

Kuinka mukavaa onkaan puuhailla pikkujuttuja omassa pienessä puutarhassa. Selkäkivun johdosta, mä voin heilutella taikakeppiä ja suunnata raskaat työt muualle= (MIEHELLE). Tiedän varmasti, että mies huokaisee helpotuksesta kun mä meen takaisin töihin :)

Mutta, koska mua ei vuodelepoon määrätty, vaan käskettiin pysymään liikkeessä, oon tuunaillut pieniä juttuja. Oon kiertänyt meidän taloa ja tonttia ympäri ämpäri ja suunnitellut kaikkea pientä ihanaa. En tiedä toteutuuko niistä haaveista koskaan mikään, mutta ainahan on pakko olla unelmia.
Varastosta kaivelin esille jo terassin koristukset, tyynyt ja peitteet. Nyt niitä täällä asettelen joka puolelle. Tai ehkä ne pitäisi teipata kakspuolisella teipillä kiinni, täällä on nimittäin edelleen niin kova tuuli, että huvittaisi matotkin naulata lattiaan kiinni. Mutta pääasia on kuitenkin ettei sada!!!
Koristesimpukoita ripottelin altaan ympärille ja siivoilin irtolehtiä pois kivien väleistä. Viikonloppuna tehtiin murkkupoitsun kanssa iso työ tuon altaan kanssa : tyhjennettiin vedet pois sekä pohjalta kivet ja pyyhittiin allasmuovi puhtaaksi. Sitten aseteltiin kivet takaisin ja laitettiin pumppukin jo paikoilleen. Kylläpä nyt on kirkas vesi:)
Kirpparillakin pyörähdin eilen pikaisesti. Löysin kivat tyynynpäälliset, kaikki 3 yhteensä 60snt ja tossa turkoosissa oli laputkin kiinni!!! Sekä tuollaisen kellon, joka muuttui ihan erinäköiseksi kun vähän purin sitä ja suihkautin alustan mustaksi. Näitä oon ihaillut mm. RM:n kuvissa, mutta en uskalla edes arvailla hintaa. Toisen samanlaisen oon tuunailut vähän aikaa sitten. Näihin meni sellainen 7e molempiin yhteensä.


Kokeilin tyynyjä terassin sohville, mutta taidan sittenkin ommella sinne uudet :)
Kiitos ihanista tunnustuksista joita oon saanut<3 nbsp="">
Liisax blogista Kamarin nurkasa
Olette kultaisia kun annette tunnustuksia blogilleni :) Mulla vaan ei ole aikaa miettiä keille kaikille pukkaisin tämän takaisin, luen niin paljon kivoja blogeja, että valinta ois mulle liian tuskallista :D
Mutta nyt otan taas taikasauvan käteen ja heilautan sitä tuolla puutarhassa, mies tuli töistä kotiin. (IHME?!!)  Moikkarallaa hetkeksi :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)