Meidän vappua :)


Kivaa vappupäiväniltaa kaikille!!!
Mulle henkilökohtaisesti vappu ei oo oikein koskaan merkinnyt mitään muuta kuin ylimääräistä vapaapäivää töistä. En ees tiedä missä mun valkolakki on, jossain varastossa kai ja ettäkö sen vielä nyt päähäni laittaisin.... :) Vai ootas, tuo  vappuihmetys onkin tullutkin ehkä näin vanhemmiten...  Lapsille toki hommattiin foliopallot (ei niitä ylihinnoiteltuja toripalloja) ja puhalsin vielä ilmapalloja pyörimään tänne kotinurkkiinkin. Sini halusi kasvomaalauksen ja sehän tehtiin tietty myös.

Mä sain taivulteltua eilen illalla  tuon murkun avuksi ja käänneltiin vähän sohvia olkkarissa. Eipä mitään ihmeellistä muutosta saatu kuitenkaan aikaan, mutta vähän tilavempi olkkarista tuli nyt kuitenkin. Tykkkän näin kesällä kun on enemmän avaruutta ja helpompi kulkea huoneesta toiseen.

Murkku kävi tänää kaverinsa kanssa vapputorilla, minne me ei ikinä ehditty. Meillä oli taas pienillä kavereita koko päivän. Musta tuntuu hetkittäin ehkä vähän perhepäivähoitajalta....!!! Paitsi ettei mun tarvi ruokkia noita :D Joten ei siis maltettu ajaa kavereita pois, et oltais lähdetty vapputorin tungokseen pyörimään. 
Mut ei se mitään, murkkupoitsu toi mulle metrilakua<3 nbsp="" p="">


Tuulinen oli päivä tänäänkin, siihen tuuleen alkaa nyt oikeesti meneen hermo. Jos yrität haravoida, kaikki lentää viimeistään kottikärräyistä pois. Hitto vie, eikä näytä laantuvan edes iltaa kohden. Mutta tuon haravoinnin lisäksi, mä olin niin nerokas, että halusin kalkita kukkapenkit ja nurmikon. Ja just sellaisella halvimmalla mahdollisella kalkilla, joka menee ihan varmana tuulen mukaan.  HaHAH, voi että ihminen on tyhmä!!! Olkaa hyvät naapurit mein kalkista :)


Takaterassin edessä oleva kivetysalue on kuitenkin tänään valmistunut. Ja kyllä, kaljan voimalla. Toimiiko nuo miehet edes muulla???
Ja huomatkaa tytön klitterhousut ja korkokengät... voi elämä...

Itse tälläsin istutuslaatikot tuohon keittiönterassin puoleiselle alueelle. Siihen paistaa aurinko suurimman osan päivästä, joten ehkäpä mun hontelot taimet pärjäisi tuossa... Jännä nähdä!!!

EDIT* hm. nyt katon noita laatikoita kuvista, niin ehkä pitää vielä vähän mallailla...Ehkä vetää vielä vähän tänne itseenpäin....  Pohjalle iso kerros sanomalehteä ja päälle tuleepi sitten mullat. Heti kun mies ne mulle ehtii hakea...
Sisätiloissa oon myös aloittanut pientä muutosta. Tällä kertaa kohteena on vitriini. Koska se sisältää mitä ihmeellisentä roinaa, sen lasiovia pitää jokin peittää. Lopputuloksesta heti kuvia kun on valmista :)

Nyt moido, ja kivaa iltaa!!! Meillä on pihapäivän jälkeen sauna lämpeemässä ja tänään pitäisi suunnata aikaisin petiinkin et jaksaapi aaamulla nousta,
Kuullaan pian taas lisää :D

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)