Marimekon kompotti

Oottehan nauttineet ihanan lämpimästä päivästä? Mun ois tehnyt mieli kuoputella kukkapenkkejä, mutta selkä ei ihan vielä sitä salli, ehkäpä viikonloppuna... Aamupäivällä tuli kiva idea mieleen ja siitä pitikin heti viestittää miehelle töihin. "Kuule, sulla on siellä varastossa SE pöytä, voisko sen kantaa terdelle apupöydäksi, johon voisi sitten grillaillessa laskea kaikkea?" Ja arvatkaa, se ei kieltänyt, joten se pöytä kannettiin terdelle!!!! Parempia kuvia tulee heti kun oon saanut sitä vähän laiteltua kivemman näköiseksi, tässäpä kuitenkin esimakua :)


Oikeesti toi pöytä vaatii vähän työtä ennenkuin se voi tuohon jäädä, ehkäpä hiotaan pintaa ja laitan jotain suojaavaa ainetta pintaan. (Mitähän?)
Huomiseksi on vissiin luvattu sadetta ja siihen on täälläkin varauduttu silleen, että sisällä on kaamee kaaos. Me ollaan nyt ulkoiltu lähestulkoon koko päivän, niin siivotaan sit huomenna, oli pyhä tai ei.
Oon ihastunut Marimekon kompotti-kuosiin ja eritoten tuohon mustavalkoiseen. Aloin siis tuunailla tavallisia savisia kukkaruukkuja serveteillä. No yhtään ei yllättänyt että se servettilakka loppui kesken ja täytyi suunnata tiimariin. Siellä myytiin degoupage-lakkaa ja hintaa oli kympin pintaan. Voin kertoo, että sinne jäi. Puolentoista desin purkki ja 10e!!!

Joten tein sitä sitten itse. Puolet erikeepperiä ja puolet vettä. Hyvin sekaisin ja siveltimellä levittelin pintaan. Hyvin ainakin vaikutti toimineen ja helpompi toi oli jotenkin levittääkin kuin alkuperöinen KALLIS soosi. 
Ja joo, älkää kiinnittäkö mitään huomioita mihinkään ryppyihin, mä oon niin niin onnellinen näistä mun tuuningeista nyt. :)
Mä oon täällä kehittänyt itselleni huomikseksi hommaa... Noi kalusteet pitäisi uudelleen suojata, sekä mun kaveri teki niin mageen sohvan kuormalavoista, että kait sellainen meillekin pitää väsätä, vähän muokaten kun tila meillä on rajallinen.Joku on kaapannut meidänkin keittiön :D Ootteko kattoneet sitä ohjelmaa? Yks arkipäivä kun kokkailin kasviksia, niin jopa murkkukin otti 3 kertaa ruokaa lisää!!! NEVER HAPPEND!!! Sekä pienetkin tykkäävät, parsakaali on heidän suurinta herkkua :)
Kivaa iltaa <3 nbsp="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)