Harlekiinivitriini

Aah, vihdoin lauantai... Mulla kului viime viikolla kaksi iltaa futiskentänlaidalla, sekä mun viikossa oli kaksi maanantaita ja sitten yht`äkkiä perjantai... Torstai-iltana mulla oli niiin huono päivä töiden jälkeen, ettei mitään rajaa. Olin ihan kaameen väsynyt!!! Yritin tehdä lapsille ruokaa, niin koko ajan joku niiden kavereista kävi pimpottelees ovikelloa ja pyytelemässä ulos leikkimään. "No mutta kun meillä on kohta ruoka." Ruoan jälkeen mentiin ulos ja kun 6 (mun mielestä kiljuvaa kakaraa, joista pahimmat kaks omia) pomppi mein trampalla, huusi ja välillä tappeli, niin mulle tuli sellainen moodi päälle kuin * mäkö täällä joudun tekeen kaiken ja mies on _Vaan Töissä_. Onneksi noita fiiliksiä tulee tosi harvoin :D Perkules että harava sai kyytiä.

Seuraavana aamuna kun heräsin (VIIDELTÄ) töihin, en meinannut päästä sängystä ylös. SELKÄ. Tajusin vasta töissä myöhemmin, että olin riehunut sen haravan kanssa vähän ehkä liikaa ja varmaan kylmääkin oli alaselkä saanut. Taistelin kuitenkin töissä, koska mulla oli sovittuja menoja suoraan töistäpäin. Kotiin päästyäni nopeesti buranaa naamariin ja pikkuisten kanssa jalkkisharkkoihin, jossa se ilta sitten vierähtikin. Mun piti oikeesti postata jo eilen, mut tää live-elämä vei nyt kyllä voiton! Mies saatiin kotiin iltasella ja saunottiin ja syötiin makoisasti.

Sain viikolla tehtyä tuon vitriinin uudistuksen kuitenkin valmiiksi. Mä pöllin tytöltä vesiväripaperia jonka leikkasin sopivan kokoisiksi soiroksi lasin taakse. Salmiakkikuvioita siihen leikkasin ja liimasin  tapetinjämistä, jotka siis jäi olkkarin tapetista. HAH - mähän sanoin että noi kandee säästää ja tarvin niitä vielä jonnekin!!! TUPLAHAH.
Tykkään nyt kyllä kovin. Vaikka kivat ne vanhat kotiliedensivutkin oli noissa lasiovissa, niin nyt nää ilahduttaa! Ehkä joskus, jos jaksan, niin teen vähän vielä hillitymmän värisenä tuon kuvion. Koska se on varmaa, että kamat tuossa kaapissa pitää peittää, ainakin niin kauan kuin sen jaksan siivoilla...Olkkarissa kääntyi vappuna järjestys. Kylläpä taas saatiin vähällä vaihtelua ja tilaa. Sekä mikä parasta, ilmaiseksi!!! Henkkamaukan paketin kotiutin postista eilen ja sieltä tuli mm. uusia tyynynpäällisiä ja höyhen-keittiöpyyhe, josta surautin myös päällisen.
Nyt kuitenkin nopeesti vielä ulos touhuilemaan! Kivaa päivää <3 nbsp="">


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)