6-vuotiaan poitsun huonetta& legoDIY


Sateista sunnuntaita!!!
Koska ulkona on sateista ja vähän synkkääkin, niin me ollaan puuhailtu sisätiloissa tänään. Kokattiin ruoka miehen kanssa yhdessä ja istuttiin kaikki 6 henkeä rauhassa syömään. Enpäs sanokaan mitään miehen kokkaustaidoista :D Yhteiset ruokahetket on meillä aika harvinaisia, siis niin että oltaisiin kaikki yhtä aikaa pöydässä/kotona. Nyt syötiin rauhassa ja kyseltiin kuulumisia puolin ja toisin :) Tämä onkin jo joka viikonloppuinen traditio.
Sain jonkin ihmeellisen mielenhäiriön ja halusin tänään tehdä postin meidän 6-vuotiaan huoneesta. Siellä vaihdettiin vaatekaappi kokonaan toiselle seinälle ja tuotiin (tähti)kaappi peräseinälle. Se säilöö poitsun tv:n, pleikkarin, lasten leffat ja pelit.  Vaikkakin harvoin hän täällä vielä pelaileekaan. Meillä on aikas tarkat rajat tuon pelailun suhteen, sekä käytössä on myös pelitön päivä, joka on aina torstaisin.


Tämä huone olisi tarkoitus maalata ja repiä nuo meriaiheiset sisustustarrat pois seiniltä. Mulla ei kuitenkaan hirveästi ole valtaa tämän huoneen sisustuksen suhteen, vai luuletteko että haluisin että noi paidat roikkuvat tuolla?!!! :) Vihaiset linnut pääsivät myös langalle, nää on munkin mielestä kivat. 

Harrastuksena pojalla on jalkapallo (-tietty) ja tässä huoneessa asuu iso jääkiekkofani, joista eritoten ässät on lempparijoukue. 
Mikäpä onkaan mukavempaa sadepäivänä kuin legoilla rakentelu? Meillä on legoille noita isoja säilytyspalikoita. Ne on niin kivoja, että noita huolin olkkariinkin. Me rakennettiin yhteispelillä legoista kynäteline. Hurjan hauska :)

Sota- ja pyssyleikit on poitulle mieluisia. Itse en niin tykkää, mutta kait se kuuluu tuohon pojan kehityskaareen tai jotain. Noita pieniä sotaukkeleita meillä löytyykin sitten vaikka mistä ja en varmaan ees valehtele, jos sanon ettö niitä on satoja. Siltä nyt ainakin tuntuu... Osa säilyy peltisangossa, johon ne PITÄISI olla helppo kerätä leikin loputtua.


Oon ihaillut Kirpparikeijun lastenhuoneen seinää, joka on sellainen täydellinen turkoosi. Aivan ihana. Mutta enpä vielä tiedäkään minkä tai mitkä värit tänne valitsisin... Pitäytyisinkö vain alkuperäisessä vaaleanharmaassa suunnitelmassa ja sit jotain turkoosia lisäksi, esim kalusteessa tms? Tapettia tännekään ei tule. Taitaa siis olla parempi, etten tartu maalisutiin ihan vielä!!!
Tuon ikean expedit hyllykön alle aion laittaa renkaat. Sitä on sitten helpompi siirrellä ja siivotakin alta pölyt pois. Samalla vois toki vähän siivoilla ja inventoida tuota hyllyä...
Täällä selkää vaivaa edelleen ja huomenna on kait pakko taipua lekuriin. Paitsi voihan yön aikana tapahtua parantuminen -jooko!? Nyt loppuilta rennosti lepäillen ja varmaan vähän herkutellen... Robin ja Cheek soi vuorotellen mankasta.Moikka!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)