Viikonloppusuunnitelmia :)

Voi mieletön, mikä sää on ulkona tälläkin hetkellä!!! Aurinko paistaa ja lämpötila on yli kymmen astetta, auringossa varmana enemmänkin. Mulla on takana piiitkä ja NIIN väsyttävä/masentava viikko.  Mutta pakko tälläisiäkin on olla välillä. Nyt tekis mieli tarttua haravaan ja mennä jo raapimaan nurmikkoa. Tai edes kukkapenkkejä kuoputtamaan... Lumen alta paljastui mitä ihmeellisintä moskaa ja roskaa ja siispä tänä viikonloppuna:
1. Siivoa roskat pihalta
2.Kukkapenkkien siistiminen (osa jäi syksyllä vähän kesken *noloa?!)
3. Kesärenkaat autoihin & autojen pesu (MIES)
4. Grillin pesu (unohtui syksyllä *vielä nolompaa?!)
5. Terassikalusteet esiin
6.Talvikamppeet varastoon vaatteet & lumilapiot, kola, pulkat, mitä näitä nyt on....
7. Varmana jotain unohdin vielä....


Vein just pikkupoitsun yöeskariin, hänet saa hakea sitten huomen aamulla ysiltä kotiin. Siinä kun purettiin Pk:ssa petivaatteita yms muita tarvikkeita ja ympärillä riehui kymmenkunta ÄÄNEKÄSTÄ 6-vuotiasta, niin mietin vaan, että miten noi hoitotädit suostuvat tälläiseen vapaaehtoisesti??? Tuplaliksa? Pakko saada!!! Ei voi kyllä kuin nostaa hattua :) Poitsun yökyläilystä en murehdi yhtään, sen verran reipas tyyppi on, monesti ollut mummoloissa yökyläilemässä, sekä kummisedän luona, jonne hän voisi omien sanojensa mukaan muuttaa -jepjep-thanks, pointsit meille :D


Tuossa ekassa kuvassa muuten näkee selvästi tämän mun monista eri tyyleistä tykkäämisen, siinä on sulassa sovussa Riviera Maisonin rottinki sekä TineK:n harlekiinipaperi.  Mun mielestä sopii yhteen, mut makuasioistahan ei sitten kiistellä!!!
Järkkäilin aikani kuluksi tuon avohyllynkin uuteen uskoon. Kellogg`s peltilaatikoista lapset saavat itse ottaa muronsa ja juu, koko ajanhan noita saa olla täyttämässä.

Laitoin lusikat ja haarukat & veitset tähän pullokoriin, laseihin pystyyn. Niin, onhan meillä noille välineille tarkoitettu laatikkokin tuossa kaapistossa, mut se on niin tylsä :) Ja sitäpaitsi se on täynnä kaikkee muuta tärkeetä...?

Kattokaa mun pieniä tomaatintaimia, JES, onnistuinpas... Mites noi pysyy nyt hengissä...?!?

Ihanaa perjantaita, mä palaan ihan pian sen aulapostin kanssa :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)