Vihreää hulluutta ja kirppisostoja


En tiedä mikä mua vaivaa, mutta koko viikon oon herännyt ennen kellonsoittoa. Ei siinä mitään, mukavahan se on puuhailla aamuhommat hiljaisessa talossa kun muut nukkuvat. MUTTA tänään kun räpäytin silmäni auki klo 6:00 ja unta ois saanut riittää kasiin, niin ei hirveesti hymyilyttänyt. Tämä taitaa olla alkavan vanhuuden merkki, kun alkaa 5-6 tunnin yöunet piisaamaan?
No saapahan ainakin pari lisätuntia vuorokauteen, niin saa hommat hoitoon :D

Aika hassua, miten näitä värihurahduksia syntyykään... Nyt on menossa VIHREÄ kausi  sisustuksessa ja ruoassa(!) ja KELTAINEN vaatteissa. Vihreä hurahdus lähti niinkin pienestä, kuin siitä mun uuden kahvakuulan väristä. Kun nostin sen tuohon keittiönpöydälle, niin jotenkin se vihreä iski tajuntaan. Ompas kiva väri...Taitaa kyllä keväälläkin olla osansa hurahdukseen.
Täällä on ruokavalion muutos sujunut hyvin ja nyt mietinkin että tuskinpa enää koskaan entiseen palaankaan. Sen verran energisempi ja hyväntuulisempi oon ollut terveellisen ruokalun ja liikunnan ansiosta. Miksipä annoinkaan itteni repsahtaa? Näin jälkikäteen ajateltuna koko talvi oli yhtä suurta repsahdusta, eipä ollut ihme että aina väsytti yms!
Facebookin puolella eilen jo paljastelinkin kirpparisaalista, käykäähän sielläkin tykkäilemässä, välillä innostun sinne laittelemaan kuvia/juttua.


Mielestäni nämä Marimekon Siirtolapuutarha kanhkaasta tehdyt tyynynpäälliset olivat aivan ihanat ja 5e kappalehintaan PAKKO SAADA* Laitoin toisen olkkarin sohvalle ja toinen sai jäädä piristämään keittiön penkkiä. Oon muutes alkanut miettiä jotain muuta vaihtoehtoa tuohon keittiössä olevan penkin tilalle, toivottavasti joku kiva idea putkahtais mieleen!! Tai saa ehdottaakin jotain? 
Niin, kyllähän minäkin ihailen valkoisia, harmonisia tyylikkäitä ja seesteisiä koteja, mutta kun se ei millään näytä multa onnistuvan, niin tyydyn ihailemaan niitä sitten muilla.
Ostin kirpulta myös tuon vihreän pullon ja puutulppaanit nappasin edellisellä kierroksella matkaan. Odotan kovasti sitä aikaa kun saa omasta puutarhasta napsia kukkia maljakkoon...
Puman ihanaan keltsuun laukkuun ihastuin ja koska mua ärsyttää kaivella tavaroita laukunpohjalta, pieni tähtikukkaro säilöö kolikot ja penaalissa on meikit yms.pientä sälää.
Hih, ja arvatkaas minkä värinen mun uus kevättakki on.... JEP, vihreä :D

Tälläisissä viikonloppu tunnelmissa täällä :) Huomenna siivotaan ja leivotaan.
MOIKKA!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)