Vallilaa tytön huoneessa

HEIPSAN!!!

Vaikka ulkona on harmaata, niin mieli ei kuitenkaan ole maassa :) Pääsin osallistumaan Vallilan kanssa keväiseen sisustusprojektiin ja päädyin valtsemaan käytävämallisen maton. Käykääs kurkkiis ihania kankaita ja mattoja tuolla sivulla!!!


 Tarkoitus oli laittaa se keittiöön, mutta näin jo sieluni silmin kun pudotan uudelle matolle mustikkaa tms.  Toisella puolella värit ovat käänteisenä ja mun mielestä sitä voi pitää kummin päin vain.


Eilen sain jonkin ihmeen siivouspuuskan lastenhuoneissa. Järkkäilin leluja oikeisiin laatikoihinsa ja tuskailin säilytystilan puutteen kanssa. Tytön huone on hankalan mallinen ja melko pienikin, ehkä jotain 9 neliötä ja tavaraa sekä vaatteitta on pienelle neidille kertynyt. Mistään EI VOI luopua...
"Äiti mä menetän mun vaatteita." Oli kommentti kun käärin pieneksi jääneitä mekkoja pois.
Tänne tuotiin meidän makkarista iso ikean lipasto säilömään housuja, sukkia t-paitoja yms.
Paidat ja mekot roikkuvat tangolla ja tämä on ollut kyllä kiva ratkaisu. Meillä kun tuo silitysrauta on aikas väihäisessä käytössä, niin tangolla vaatteet pysyvät siisteinä ja mä haluan ajatella että ne vähän siinä suoristuvatkin...?


Uusi matto sopii tänne paremmin kuin hyvin!!! Se rauhoittaa muuten niin vaaleanpunaista ja värikästä huonetta, sekä on tarpeeksi tukeva pysyäkseen leikin tiimellyksessä paikoillaan.


Ja myönnetään... Nukkekotiproggis on jäänyt vähän kesken. into lopahti kylppärin seiniin ja ullakkoon. *Inspistä odotellaan*

Tämäkin huone on todella valoisa ja aamulla aurinko paistelee tähän kämppään ensimmäisenä. Kaapin perukoilta löysin onneksi paksut violetit verhot, joilla saa huoneen pimennettyä. Kesäisin ketään ei huvita herätä kuudelta auringon noustessa!!!


Viikonloppuna tapahtui elämäntapamuutoksessa pieni repsahdus ja vasta tänään uskalsin käydä puntarilla. Huh, onneks ei sattunut mitään vahinkoa... Tästä päätellen, viikonloppuiset repsahdukset on sallittuja!!!
Kivaa tiistaita :)

*blogiyhteistyö*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)