valkotaulu DIY

Niinpä niin, tiedän että mun pitäisi tänään viettää siivouspäivää, mutta tahdoin siirtää sen homman huomiselle. Tänään on aikaa puuhastella kaikkea pientä! Varastosta löysin tämän vanhan "taidejulisteen" jonka oon joskus kauan aikaa sitten kehystänyt.  Ja kyllä, tunsin pientä myötähäpeää, että tämä teos on joskus ollut OLKKARIN seinällä. Olkoonkin, että se oli eka asuntoni, mutta silti...


Ostin tiimarista ison harmaan A3 pahvin ja länttäsin sen kehyksiin. Biltemasta hain valkotaulutussit, joiden mukana tuli kätevä pyyhinkin. Joten sorry Renoir, sun taulus on nyt tuunattu :) Ja tässäpä se alkuperäinen teos.


Tikkataulu ja valokirjain saivat siirttyä muualle tuolta seinänpätkältä. Johan ne siinä saivat kauan ollakin...
Pöydällä odottelee ihana tekstitarra, jonka voitin Stella Vaniljan arvonnasta. Mulla on mielessä sille jo jotain, katotaan onnistuuko ja koska ehdin.

Sekä ulkoamme-uutisia: Miehet saivat siirrettyä valurauta-ammeen -huraa! Se painaa varmana tonnin. Halusin sen ensiksi tuohon takaterden eessä olevalle kivetysalueelle, mutta kuinkas ollakaan, mieli muuttui yön aikana ja nyt se on paviljongissa. No, miesmäiseen tapaan se oli läntätty keskelle paviljonkia tököttämään, vaikka opastin miestä laittaan sen sillai kivasti vinoon ja vähän sivulle, että saisin sinne mahdutettua myös pienen pöydän ja tuolinkin. Ois taas pitänyt itse seisoa vieressä neuvomassa :D No nyt se on kuitenkin saatu paikoilleen ja uskaltaisinkohan sanoa ääneen, et ois kiva nähä miten se sopis siihen mihin aluksi suunnittelin... Ehkä oon vaan hiljaa...

Äh, tuulisena päivänä kuvailu vie hermot!!! Palaan parempien kuvien kanssa myöhemmim. Odotan kovasti viikonloppua, että pääsen ulos rauhassa puuhailemaan pikkujuttuja. Tän viikon iltavuoro on sotkenut pahasti mun aikataulut!!!
Tuulista torstaita:)


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)