Uusi lamppu olkkarissa

Sunnuntaihöpötystä !!!
Ei vitsit miten kylmä aamu, sain siltikin potkittua itseni aamulenkille muiden vielä ollessa aamupalalla. Huraa!!! Muuten oisko teillä antaa vinkkiä mistä saisi edullisesti kahvakuulan? Painoa saisi olla 8-10kg...Mitähän noi maksaa?
Eilen aloin jo suihkuttelemaan tuota lamppua sinkkisprayllä, enkä olisi millään malttanut odottaa sen kuivumista. Kokeilin tehdä siihen pari valkoista numeroakin, mutta mun mielestä ne ei sopineet yhtään, joten suihkaisin ne peittoon.Toi lamppu vois olla aika pähee myös matta mustana??? Vois olla muuten parempikin sen värisenä..
Köh, valoahan tuohon ei tule, sähköistäminen vaatii sitten ihan ammattilaisen. Mutta luulkaa nyt että oisin jaksanut odottaa lampun ripustamista siihen asti, kun sähkishommelit on tehty -HaHaHAA!!!
Tänään heitin olkkarin tekstiilit pesuun ja toin kaapista uudet tilalle. Tälläistä tyylien sekamelskaahan meillä on, mutta niin vaan viihdytään :DJotain uutta halusin myös, joten tavalliseen valkoiseen tyynynliinaan kirjoittelin tekstiilitussilla. 
No joo, onhan se vähän kuin ekaluokkalainen ois tuhertanut, vapaalla kädellä vetäisin, eikä tuo mun käsialaa  kyllä todellisuudessa ole muutenkaan. 

Tää päivä mennä hurahti niin nopeasti ohi, että muistin syödä välipalanikin vasta iltaseiskalta. Marjoja ja valion rasvaton pehmeä rahka, naaam!
Pilkkuhulluus on iskenyt astioissa!!!

Sain muutes siivoiltua eteisen kaapeista pois monot ja luistimetkin. Niitä varastoon laitellessa silmäni osuivat miehen tavaroissa tähän armeijatyyliseen laatikkoon. Kurkistus sisään -jes tyhjä!!! Ja sisälle :)


Virittelin keittiöönkin tänään yhden lamppuviritelmän, jutellaan siitä pian lisää! 
Kivaa sunnuntai-iltaa, mulla on edessä vielä pienet treenit ja sauna sekä Kosto -JESH!!! Palaan vastaileen ed.postin kommentteihin huomenna :)

1 kommentti

Kiitos viestistäsi :)