Romunkerääjä??? Sekä tikkataulu eteisessä

MOIKKA!!!

Tänään on ollut aika tehokas päivä, aikamoinen vastakohta eiliselle... Miehellä oli eilen kamu meillä kattoos lätkämatsia, jonka jälkeen he polkaisivat pyörillä vielä baariin. Itse menin lasten kanssa aikaisin nukkumaan ja tänä aamuna tein pirteenä juoksulenkin ennen aamiaista. Oon kuullut jostain että rasva palaa parhaiten aamulla tyhjällä vatsalla suoritetusta lenkistä....Tiedä sitten. En ainakaan heti huomannut uupuvia senttejä kehossa :)


Ai mikskö meillä on tikkataulu eteisessä? No kun se on mun mielestä kivannäköinen muistitaulu. Jesse  totesi taulun nähtyään: "Äiti missäs tikat on?". Hih, ehkei nyt ihan viitti sisätiloissa heittää tikkaa.. Ajatuksena on kyllä siirtää tuo kesän tullessa ihan tarkoituksenomaiseen käytöön ulos, mut nyt se on aikas kivannäköinen tuossa.

Maatuskat löytyivät lelukorista, kaksi uupuu vielä...jossain ne siellä on...
Tänään kävin työkaverin (miespuolisen!!!) vinkistä eräällä romupihalla penkomassa. Nää tarttuivat sieltä mukaan.


ISO lamppu, joku ropellihärpäke, josta taidan duunata myös lampun ja sit toi rauta-amme. Omistaja kysyi että tuleekos tämä hevosten tai lehmien juottoammeeksi? NO HALOO!!!
Vastasin vaan tyynesti, että ei kun meidän lapsille :) Tarkoitus ois putsailla tämä puutarhaan, jossa sitten lapset saisivat kesällä kylpeä/leikkiä.


Lavakauluksia halusin myös. Mä näen nämä jo mustana joissa on valkoinen teksti kyljessä. Näättekö te saman? Ja hyötypuutarhaan siis, mansikkaa, herneitä, yrttejä ajattelin näihin.
VOI TULISPA JO KESÄ, että pääsisin näiden kimppuun. Miten tuo lumi ei näytä ollenkaan sulavan tuolta meidän takapihalta???


Vaihdoin olkkarin maton tänne keittiönpöydän alle. Mukavasti se tuohonkin sopii.

Tälläistä puuhaa tänne kuuluu tällä kertaa :)
Kivaa viikonloppua <3 p="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)