Pihajuttuja
Itse oon touhunnut tänään pihalla vähän sitä ja tätä. Tajusin miten paljon hommaa jätin syksyllä tälle keväälle ja ens syksynä en sitä kyllä tee!!! En oikein tiedä mihin sinkoilisin tuolla ulkona, kun on niin paljon keskeneräisiä hommia.... Nyt on pakko rauhoittua ja tehdä asia kerrallaan.
Grillin pesu vei ihan hirveesti aikaa, miten se olikaan päässyt noin huonoon jamaan. Mulla hajosi se grillinpesuvälinekin, kun hinkkasin niin innokkaasti valurautalevyjä.. Noo... Rasvasin ne vielä ruokaöljyllä ja nyt on puhdas grilli odottamassa ekaa grillailukertaa. Miehen sanat: "Noi levyt ei oo koskaan olleet noin siistit" , oli paras palkka.

Me asutaan kaavoitetulla asuntoalueella ja itse oon ollut tosi tyytyväinen tähän. Oon itse ihan landelta lähtöisin ja nyt on kivaa kun naapurit ja kaverit on ihan tuossa ääressä. Lapsillakin on paljon kavereita täällä. Muistan kun itse pienenä täytyi polkea pyörällä vähintään kaks kilsaa kaverin luo...Puhumattakaan niistä tunnin linkkamatkoista yläasteele ja lukioon :/ Haaveena olikin aina sitten isona asua kaupungin kyljessä, josta on lyhyt vähän joka paikkaan.

Meillä osa noista lasten kamuista on jo  niin kotiutuneita tänne meille, että he kävelevät suoraan sisään pimpottelematta ovikelloa ollenkaan :D 
Mies sai pestyä meidän molempien autot ja vaihtoi kesäkumit alle niihin. Itse kannoin takaterassille rottinkikalusteet ja odotan innolla että  saan sinne viedä tyynyt ja pehmusteet. 
Ostin honkkarista sellaista mustaa rautamaalia, tai jotain, ja sillä vetäisin sen valurautaisen ammeen kyljet, siis sen minkä ostin sieltä romupaikasta. Siitä tuli niin hieno! Ainut että se amme painaa niin paljon, ettei musta ole apua sen kantamiseen... Ja sitähän pitää varmana mallailla moneen otteeseen, moneen paikkaan puutarhassa... Kenen hermot riittäis tulla miehen kaveriksi siirtelyyn :DMeillä ei muutes lapsille ole perinteistä hiekkalaatikkoa ollenkaan. Hiekka-alue on rajailtu tuollaisilla isolla kivillä vaan. Kuka nyt missään laatikossa viihtyy?!?
Ja noista lapsista vaan kaks on meidän :)Ja juu, tiedän että lupasin nyt Vallila postauksen, mutta koska me oltiin koko päivä ulkona, en ehtinyt kuvailemaan yhtään sisällä :) Seuraavana tulee!!!
Pirteetä maanantaita!!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)