Pihahöpinää ja muutakin :)

Moikka kamut!!!

No huhhuijaa mikä viikonloppu, nyt oon iloinen että pääsen huomenna töihin lepäämään. Miten sitä asettaakaan itelle niin paljon tehtäviä hommia ja kaikki pitäisi muka saada heti tehtyäkin. Niinkuin tässä ei nyt aikaa olisi... Mies oli koko lauantain siis töissä ja illalla kotiuduttuaan alkoi pelailemaan jalkkista poitsun kanssa. Joo, no ei siinä vielä mitään, mutta kun sen pelikentän läpi kävelin erehdyksissä, niin tottakai IHAN mielettämän kova potku poitsulta ja helvetti suoraan mun naamaan. Joten jos mun nenä on huomennakin vähän poskella, niin se johtuu vain siitä Veri lensi.. AUTZ!!!
Pihalla ollaan  puuhailtu sitä sun tätä ja valmista ei vaan tule siltikään. Vaikka olenkin niin onnellinen omasta puutarhasta, niin kyllä tämä työ sen eteen on yllättänyt. Mihin ikinä silmäni iskenkin, niin siinäkin paikassa on jotain kesken ja tehtävää. HUOH


Sain tänä viikonloppuna tehtyä kuitenkin noi kuormalavajutut, jotka on siis siletä romupaikasta ja ilmaisetkin nuo olivat. Katoin just minimanin mainoslehteä ja siellä myytiin vastaavia 19,90/kpl. No huhhei, en kyllä maksaisi. Ostin prisman kanttispäiviltä valtin öljyä joka nyt suojaa noita kosteudelta etc. Duunailin sabloonat ja akryylinvärin ja vesiväripensselin kanssa taiteilin tekstit kylkiin. Mun mielestä niistä tuli niin hienot. Nyt vaan mietinnässä niille kivat paikat. tuonne puutarhaan..
Ekat orvokit ostin innoissani, tuo puutarha kun muuten on nyt niin ankean näköinen vielä. Luojan kiitos jotain kasvienalkuja näkyy kukkapenkeissä kuitenkin -huh!!! Mä en nyt hirveesti voi ylpeillä näillä(kään) taidoilla kukkien kanssa.... Sipulikukkapusseja haluan vielä ostella, ne on niin helppoja, että minäkin onnistun :)
 Vasaroin kaffisäkin tuohon istutuspöydän kylkeen peittämään rojuja pöydän alla. Eix oo kiva siinä!!!
Toi vaaleanpunainen kori kädessä surffailen pitkin tätä meidän markkia, siellä on mukana tarvitsemani välineet. Tänään oon hölmö hymy huulilla pyörinyt puutarhassa koko päivän ja naapurit jotka sen ovat ponganneet, pitävät mua varmana ihan tyhmänä. Mut who cares... Elämäähän tää vain on ja hassua sellaista, ainakin meillä.


Innoissani pesin myös meidän terassia, vein kaikki kalusteet sieltä pois ja katoin että laudoissa on jotain vihreetä. No se vihree lähti painepesurilla pois, mutta niin lähti osa maalistakin. UPS!!! Noo, äkkikös tuon nyt uudelleen maalailee :) (helvetti)


Lapsille tehtailtiin eilen mehujäitä, laitoin spriteä ja tiputin sekaan nallekarkkeja. Tänään tenavat pääsivät niillä nautiskelemaan ja kuulemma hyviä olivat!!!


Mä olin NIIIIN itsekäs tänään ja shoppasin hiusvärin ja nivean in-shover bodymilkin ja uuden bb-voiteen. Mä oon kyllä  niin mainosten uhri... Näin tuosta niveasta mainoksen ja se vaikutti tosi kätevältä, että pakkohan sitä on kokeilla. Tukka kaipaa todellakin uutta värikerrosta, öh kaamee juurikasvu täällä hei...ainakin pari senttiä. BB-voide taasen lupaa vaikka ja mitä, mutta eniten houkutti tuo suojakerroin 30. Mä oon nyt niin tyylikäs tuolla puutarhahommissa kun vedän tuon naamaani:)
Harvoin tulee enää itelle shopattua mitään, mutta nyt tuntuu että mä oon noi tuotteet ansainnut? :)

Ja hiphei me grillailtiinkin ekan kerran tänään. Oli niin herkkua!!! Bataatti oli aikamoinen menestys lapsille ja muut tuotteet olivat  pepperoni/salamiWilhelmimakkaraa ja kanaa - a la Atria -tietenkin. HYVÄÄÄ!!!
Kivaa alkuviikkoa :)h

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)