Makkaria

VIUH, sinne vilahti taas viikko. Turha varmaan edes mainostaa, että kiirettä on pitänyt? Täällä oltais jo  taas niin loman tarpeessa, onneksi pari seuraavaa viikkoa onkin vajaita työviikkoja.
Viime viikolla me ollaan vaihdettu lapsia työpaikan parkkiksella (ollaan erivuoroissa) ja osat päivistä ollaan taiteiltu hoidon, eskarin, jalkapallo- ja tanssiharkkojen kanssa. Ja mä en sano mitään tuosta murkusta :D Mies on tänään ylitöissä, se taisi samperi soikoon arvata mitä kaikkee olin tällekin päivää suunnitellut :) Siellä töissä kun taitaa päästä vähän helpommalla...HMPH.


Eilen perjantaina ennen iltavuoroa yritin viettää (lasten kanssa) siivous- ja pyykkipäivää. No just ja daa, mitäpä taas kuvittelinkaan. Kone onneksi pesi itekseen pyykit, mutta mä en saanut kuin imuroitua ylä-ja alakerran. Sentään vaihdoin petivaatteet meille aikuisille ja toin punaisen viskoosimaton vaihteeksi tänne, kun en malttanut sitä varastoonkaan viedä. Tännehän se sopii, eikös?!?


Ilalla pujahdettiin puhtaisiin lakanoihin ja vaihdoin miehelle toisen yölampun. Se ei ees huomannut eroa. Hah. PUTKINÄKÖ!!!

Samassa hötäkässä vein omalla puolellani olleen arkkupöydän pois (päätynee terassille) ja toin mustan, pyöreän pöydän tilalle. Halpaa sisustamista. Tästä se mieskin kyllä tykkää.
Omalle yöpöydälle valikoin hyllystä ajankohtaisia, eli puutarha-aiheisia kirjoja. Niinkus nyt hirveesti jaksaisin noita selailla työpäivän jälkeen... 


Ääääh tätä valon määrää, livenä se ei häiritse yhtään, mutta kuvia on tosi vaikee ottaa!


Mulle tuli siinä yläkertaa imuroidessa uusi askarteluidea, johon liittyvät nämä tavalliset muovipussit. Ei ne idealamppujen syttymiset näköjään kato paikkaa ollenkaan... Arvaako joku kenties??? Ulos tulee ja noi saksitaan!!! 


Loppuun vielä tärkeä juttu, koska mulla ei todellakaan ole aikaa hirveesti surffailla netissä pongailemassa uusia ja ihania blogeja, niin NYT vinkatkaa mulle kivoja sellaisia ja ehdottomasti omaakin blogia saa nyt mainostaa!!! Tuun hetipian vierailulle!!!
SUURKIITOS <3 nbsp="" p="">
Sekä viimeisin muttei todellakaan vähäisin uutinen, mun pieni blogi sai KAHDESTA paikasta  tälläisen tunnustuksen:

MUKSAA LAUANTAIPÄIVÄÄ TEILLE :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)