Lauantain shoppailuja


Mukavaa kun sataa vettä ja lumet saa vihdoinkin kyytiä. Nyt huvittaisi mennä vaan sänkyyn makoikemaan ja kuuntelemaan kun sade ropisee ihanasti kattoon. Hm, paitsi että meillä on tiilikatto, joten se siitä ropinasta ja makoilusta...Kävin aamusta kaupungilla ostelemassa leipomistarvikkeita ja pyörähdin pitkästä aikaa Sapirassa. Kotiutin pari uutta mukia ja uuden RM kuvaston.
Sain pienen inspiraationpoikasen yhestä kuvasta!
Eli tuo liitutaulumaalilla maalattu saviruukku...Meidän sipulit tarvii ehdottomasti tuollaisen :) Seuraavalla kauppareissulla aion ostaa oikein jätti-ison saviruukun ja maalailla sen myös.

Clas Ohlsonin valikoima on mun mielestä parantunut viime aikoina tosi paljon. Ihastuin tähän kankaiseen pyykkikoriin ja ostin sen meidän makkariin. Hintaa vaivaiset 15 ekee. Tästä tulee mieleen ihan House Doctorin tuoteet, tuleeko teillekin?
Juoksulenkkien helpottamiseksi ostin puhelimelle käsivarsikotelon. Muistan hyvin viime kesänä kun lenkkeilin ja puhelimelle ei ollut mitään muuta paikkaa kuin liivien sisään(!!!!) tai kädessä. Nyt on sekin ongelma ratkaistu. Ja joo, saa nauraa :D

Meillä on huomenna pikkutypyn 5-vuotis syntymäpäivä ja sinne pitäisi taikoa kakku ja muitakin herkkuja. Mä saan AINA leipomispuuhassa keittiön ihan hirveeseen sotkuun, niin nytkin. Ja arvatkaa mikä multa unohtui kauppareissulla kokonaan, margariini. Hah, lähetin siis miehen matkaan.
Täytekakun lisäksi ajattelin kokeilla tehdä niitä ihania kuorrutettuja cupcakesia -keiksia miten toi nyt kirjoitetaan?!!! No oli miten oli, siis sellaisella ihanalla tuorejuustokuorrutuksella. Ai niin, nämä kivat minikärryt oli kirpparilöytö myöskin. Eiks oo kivat?!
Koska mun ilta vierähtää  keittiöpuuhissa, sytyttelin kynttilöitä ja taidan napata pari viinilasillista leipomisen ohessa.
Tunnelmallista lauantaita, take care!!! 


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)