Aulaa joka puolelta :)


Eilen töistä päästyäni innostuin järkkäilemään meidän aulan uuteen uskoon. Koko talven siellä onkin ollut sama järjestys. Tuota tv&oheislaitteiden kaappia ei voi oikein siirrellä, joten ainoa mahdollisuus on siten sohvan kääntely. Toin tänne kevään kunniaksi jo sinisiä tekstiilejä sekä räsymatto sai lähtöpassit täältä. Vähälläpä ilme taas raikastui ja nyt saatiin  hyvä/selkeä kulkuväylä parvekkeelle.
Ja niin, lamppukin  muutti olkkarin pöydän päältä tänne ja mun mielestä sopiikin tänne paremmin.


Mulla piti tänään olla todella touhukas puuhapäivä ulkona, mutta tuolla on niin kaamee tuuli, ettei hirveesti huvita siellä oleilla. Sen verran sain tehtyä kuitenkin, että poistin tuijilta ja kartiovalkokuusilta suojat ja kannoin lämmintä vettä niiden juurelle. Siis mitä *** ne olivat ruskettuneet suojista huolimatta!!! 
 Meillä on tällä hetkellä tosi hiljaista,, Miro (13) ja Sofia (16) lukkiutuivat samaan kämppään ja pikkuiset katsovat lastenohjelmia alakerrassa. Mies lähti kaverinsa kanssa Willsoniin kattoon lätkämatsia. Onpa muuten mageeta, että noi isot tulevat niin kivasti toimeen vieläkin keskenään! Ikäerosta huolimatta vai siitä johtuen?  Miro on siis mun edellisestä suhteesta ja Sofia miehen. 
No mä pidin  sitten pienen kuvaussession aulassa :)

Kuten kuvista näkyypi, edelleen lovena Riviera Maisoniin, oli in tai out, i don`t care :)

Tuon arkkupöydän käsittelyä oon miettinyt jo pitkään. Se pitäisi hioa (=hirveetä hommaa) ja maalata eri väriseksi. Lapset ovat sen pinnan naarmuttaneet ihan pilalle ja ehkä noi ipanat ovat nyt niin isoja ettei tarvis enää pöydän pintaa naarmuttaa pikkuautoilla tms.

Yläkerrassa meillä sijaitsee mein kaikkien makkarit. Jessen ja Miron huoneen ovet näkyvät tässä kuvassa. Alakuvassa taaimmaisena Sinin huone, jonka vieressä on wc/suihkutila ja höyhenkrassilla varustetun oven takana on meidän vanhempien makkari. Yläkerran huonejärjestykseen oon enemmän kuin tyytyväinen!!! Jokainen neliö on käytössä ja aulassakin on ruhtinaallisesti tilaa.


Aula on myöskin todella valoisa, joten kuvat on nyt mitä on :/  Baarijakkara mun oli pakko tuoda yläkertaan, tähän omalle työpisteelle , mihin sen alunperin ostinkin. Pikkuiset nimittäin taistelivat joka ruokailukerta kumpi siinä saa istua  jakkaran ollessa keittiönpöydän päässä.Tytön leluista pelastin nämä mun vanhat peltiset nukkekodin keittiökoneet, niin ihanat että saavat olla koristeena ja muistona työpisteelläni. Miehen lapsuudenaikaiset puupalikat majailevat Riihimäen karhutölkissä.

Paperinarusta väsäilemät pallovalot ripustin portaikon kattoon valaisemaan. Vaikka nykyään onkin jo aikas valoista aamuisinkin kun heräillään, mutta talvella noi on mahtavat yövalot jos ei halua sytyttää valoja ja täytyy käydä alakerrassa.
Hih, huomaatteko miten oon taas innostunut bloggailusta!!! Ihan matavaa olla Casassa <3>

Ihanaa lauantai-iltaa! Herkutellaan ja rentoudutaan ja ollaan perheen parissa :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)