Aakkospurkkeja-diy
Tulin pitkästä aikaa moikkaamaan, vaikkei mitään asiaa olekaan... Monena iltana on pitänyt postaus väsätä eetteriin, mut tää viikko on ollut aikas kiireinen. Ja vitsi miten piiiitkä!!! Onneks huomenna on perjantai :)
Ostin halpiksen alesta näitä keraamisia, puukantisia purkkeja, hintaa näillä oli koosta riippuen pari-kolme euroa per pötti. Tarrakirjainarkki lähti mukaan vitosella. Ostaessa en vielä tiennyt mitäköhän noilla kirjaimillakin muka tekisin, mutta kotona keksin koristella uudet purkit niillä.


Pöllö on siirtynyt saarekkeelle säilömään kyniä, maljakkohan tuo vissiin oikeesti on...
Ja kyllä, menin irrottamaan vielä yhden kaapinoven keittiöstä. Tykkään vaan niin paljon avohyllyistä!!! Mitä noita kivoja astioita kaapissa säilöökään ja päivittäisessä käytössäkin noi on.
Vähän sama kuin meillä oli kalliimmat "pyhälusikat" kaapin perukoilla, odottamassa mitä??? Presidentin vierailua? Pyh, otin nekin arkikäytöön :)

Voi kuinka erilainen meidän keittiö nyt olisikaan jos saisin uusiksi suunnitella...Ei ehkä isompi, koska tykkään kun kaikki on lähettyvillä mut joo, ois se erilainen.
Tai sit suostuttelen miehen pienehköön keittiöremppaan?! HaHA, tuskin suostuu:)

Meillä kerääntyy keittiönpöydälle päivänpostia ja mainoksia. Ai että mua ärsyttää ettei ne kulkeudu kodarissa olevaan kierrätyspönttöön. No, ostin täilläisen ison, tukevan pussukan, jolla ne voi kuskatakin kierrätykseen. Nyt pitäisi pöydän pysyä puhtaana.

Tänään kun tulin töistä, olin ihan kuolemanväsynyt. Tunnin verran siinä pyörin ympyrää ja sit valjastin murkun lapsenvahdiksi, nakkasin lenkkivaatteet niskaan ja kävin heittääs juoksulenkin. Kyllä vaan kannatti, nyt oon sillä energialla pessyt pyykit, tiskit, tehnyt ruoat, siivonnut alakerran, vaihtanut keittiöön ja olkkariin matot ja kylvettänyt tenavat.


Nyt iltasadulle ja nukkumaan -JEE!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)