Viikonloppusuunnitelmia ja ikkunatuunaus by me :)


IHANAA, vihdoinkin viikonloppu!
Täällä oltais taas loman tarpeessa... No ei sentään, kiva viikko takana ja tänään pääsin pitkästä aikaa omiin vanhoihin hommiinkin. Olo oli kuin ois kotiin mennyt :D
Päivällä pakkailin lasten vaate-ja lelureput ja sillä aikaa kun olin töissä, mummo oli lapset hakenut viikonlopuksi kyläilemään. Ensi viikonloppuna on sitten toisen mummolan vuoro. On mahtavaa, että on tuollaiset paikat minne lapset haluavat mennä ja itse saa hetken hengähtää. Ja kaikki nauttivat,  Meillä tämä arki on todella hektistä aikaa, nää on nyt vissiin niitä ruuhkavuosia?!?


Miehen pomo ja hänen naisystävänsä vievät meidät huomenna Poriin. Tarkoitus on päivällä kierrellä kirppareilla ja shoppailla keskustassa. Sen jälkeen me päästään syömään ja lätkämatsiin, pomon piikkiin. Aika mahtava pomo, sanoisinko :)
Ja hei vitsit, jos siellä ruudun takana on porilaisii niin äkkiä kirppisvinkkejä kehiin!!! Ja muitakin shoppailupaikkoja!!! 

Vaikkakin Pori on mulle jo aikas tuttu paikka :)




Tänä aamuna ennenkuin pääsin päivävaatteisiinkaan kunnolla aloin pesemään tuota meidän terassin oven ikkunaa. Oon siihen viime kesänä taiteillut tuollaisen kompassin kuvan ja koko talven on ollut mielessä keksiä siihen jokin uusi kuva. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.  Netistä löysin kivan kuvan jonka tulostin malliksi.



Kävin taas ryöstämässä lapsilta valkoisen sormivärin, jolla piirsin linnut langalle kuvaa soveltamalla. Kaikki linnut ei kuitenkaan mahtuneet tuohon kapeaan ikkunaan.
Yläkerran parvekkeen oveen oon joskus samalla värillä taiteillut ruusut. Noi oli niin vaikea tehdä, että olkoot vielä. Samaten molemmissa ovissa on tuo home sweet home teksti, enkä sitä nytkään pessyt pois. SEKIN vaati hieman kärsivällisyyttä...



















Mitään ihmeellistä shopattavaa ei mulla nyt huomiselle ole, hemtexistä voisin vähän katsastaa pussilakanoita ja koskaanhan ei tiedä mitä kirpparilta löytyy!!!


Tälläisissä tunnelmissa me vanhat varikset täällä nyt ollaan. On sytytetty takka ja kynttilöitä sekä sauna on lämpeemässä. Ja ookoo, mulla on taas viinilasi nokan alla :D
Kohta on kuitenkin pakko mennä nukkuun, aamulla ysiltä lähetään :) KIVAA!!!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)