FEEL SO GOOD!!!
Torstaina sain ihan mielettömän siivousinspiraation auringonpaisteen ansiosta. No joo, en saanut siivottua kuin tuon alakerran, koska aloin taas kääntämään järjestystä siellä.
Haettiin alakertaan toinenkin ektorpin nojatuoli yläkerran aulasta ja sittenpä ei tilaa rottinkituolille enää ollutkaan. Laitoinkin sen ihanuuden heti myyntiin fb:n kirpparille ja eilen se haettiin pois. Tuoli pääsi varmasti hyvään kotiin, hakija tunnusti vierailleensa blogissanikin  :)
Hetken tuntui vähän julkkikselta :DTälleen meillä ei olekaan sohvat koskaan olleet. Vaikka ne onkin keskellä lattiaa, olkkari vaikuttaa silti ihan tilavalta! 
Toi tv on ihan hirveen RUMA!!! Ja kuulemma sisustusoppien mukaan tv ei saisi sijaita ikkunan alla ollenkaan, mutta oonko joskus noista opeista piitannut saatikka edes tiedä niistä mitään.

Naistenpäivän kukkaset ilahduttavat pöydällä :) Pieniä väripilkkuja siellä sun täällä <3 p="">

Mietin tuossa äsken, että miksi mun olo on niin saamaton ja tylsistynyt... Tajusin sen johtuvan siitä, etten ole koko viikolla tuunaillut MITÄÄN!!! No aina ei ehdi eikä jaksakaan.
Paappa haki lapset eilen viikonlopuksi kyläileen ja sinne menivät kaikki 4 tenavaa. Luulis että meillä on nyt hiljaista, mutta meillä kuulkaa raikaa lätkäpeli suht täysillä tv:stä ja miehet on vallanneet olkkarin sohvat :/

Ja hei, meillä on olohuoneessa nyt erillinen lastenhuonekin :D Onks vähän kätevää, että ipanoiden lelut yms on tuola sohvan takana piilossa?!? Siis jospa ne vielä pysyiskin sielä... :)

Rautaisen ovimaton laitoin tuohon peittämään pistorasiota. Eipä tule lapsille ainakaan mitään nerokkaita ideoita liittyen noihin rasioihin.


Viikolla töissä työparini (mies) oli kuullut radiosta ohjelman, jossa oli pohdittu miksi naiset ovat nykyään lihavempia kuin ennen. Siinä oli tultu lopputulokseen, että naiset tekevät vähemmän kotitöitä nykyään ja siksi ovat pulleempia. WTF?!
Saatiinpa siitä keskutelua aikaan työkaverien kanssa (työskentelen miesten kanssa, NO ainakin toistaiseksi). Leikkisäksi huudoksihan se meni, kun yritin puollustaa naisia, ainoana naissukupuolen edustajana. siellä  Eihän ne kotityöt ole mihinkään vähentyneet ja kukas ne muka tekee nykyisin, mieskö???!!! HaHaHA!!!

Tässä metelissä en pysty tän enempää keskittymään, joten toivotan kivaa lauantai-iltaa!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)