TyökalupakkiEilen kävin lapsia odotellessa hoidosta ja eskarista nopeesti katsastamassa uuden kirpparin, joka avattiin viime viikonloppuna. Aikas pieni se oli, mutta joitain kivoja löytöjä tein taas. No ainakin omasta mielestäni :)Tälläisen rautaisen työkalupakin kiikutin kassalle hölmösti hymyillen. 4 vaivaista euroa hyvästä mielestä!!! Likainen ja rasvainen pakki sai kotona fairyä ja kiehuvaa vettä niskaansa ja nyt se on puhdas ja valmis täytettäväksi.


Väristä en oo ainakaan vielä niin innostunut, mutta äkkiäkös tuon suhaisee sprayllä jos oikein alkaa tympimään. Latasin sinne mun useimmiten tarvitsemiani värkkejä ja tein kodarin pöydälle sille tilan.
Saas nähä millaisen vastaanoton se saa meidän kakslahkeisilta!!!

Hauskat maatuska magneetit nappasin myös. Hitsi, meillä on jossain tenavien lelujen joukossa sellainen iso maatuska jonka sisältä löytyy niitä pienempiä...Täytyy varmaan käydä se pelastamassa!


Ilona Pietiläisen Elämää Valkoisessa Puutalossa kirja on ollut hankintalistalla jo pitkään. Nyt löysin sen kirpparilta 7e ja pelastin sen hyvään kotiin.

Ou jee, keskiviikko jo, vielä huominen töitä ja alkaa pitkät vapaat...Paljon kivaa pikkupuuhaa tiedossa :)AURINKOISTA PÄIVÄÄ!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)