Terassilla ja diy-juttuaNo joo, kotiterdellä vaan, mutta kuiteski :)
Onko vähän magee sää ulkona, siellä oonkin tänään touhuillut. Siivosin tuon keittiönterassin oleskelukuntoon. Varsinainen oleskeluterassi jatkuu tuonne takapihan suuntaan, mutta siellä on kalusteet peiteltynä ja luntakin vielä kattamattomalla osiolla.
Tavallisesti meillä kuivataan pyykki tällä terassin puoliskolla, en koskaan halunnut puutarhaan sitä pyörivää kuivaushärpäkettä, mikä onkaan.


Valkoisen puutarhapöydän oon suhauttanut sprayllä mustaksi ja lattialle löysin varastosta maton. Tähän paistaa melkein koko päivän aurinko ja tuossa onkin nyt mukava hörppiä aamukaffit.
Toin keittiössä olleen teräshyllyn vaihteeksi tänne, kivasti se paikalleen sopiikin.

Tavarat siinä tulee varmana vaihtumaan miljoonaan kertaan.

Secret garden-kukkalaatikot oon tuunaillut jo pari vuotta sitten, mutta ainavaan ne kelpaa käyttöön. Ihan tavallisiin muovisiin parvekelaatikoihin kirjoitin tekstit permanent markerilla. Hyvin on pysynyt!


Tarkistin miehen tekemää kaatopaikkakuormaa ja hänen yllätyksekseen pelastin sieltä nämä ööö vanteet?? No ne mitkä autossa on??? Oli mitkä oli, mä tein niistä kukkaruukun :D Eli kaks vannetta päällekäin, pohjan vuorasin muovilla. Kokeilin narskuja siihen, mutta kesäkukkia enemminkin ajattelin laittaa näihin.

Toinen vannepari päätyi toistaiseksi jakkaraksi, kestää muuten raskaampaakin painoa:) Mun mielestä niin kivat!!!
Oonko mä ihan hölmö???
Miehen kommentti oli vaan positiiviselta kuulostava: "Kaikkea sä keksit"

Ja tunnustan, meitsi ei oo laittanut pääsiäisruohoa ollenkaan kasvamaan. Arvasin että lapset tekevät sen pk:ssa. Aikas ihanat pötit <3 p="">

Trullikarkit hommattu, huomenna toivottavasti pimpotellaan ahkerasti meidän ovikelloa :)
Kivaa iltaa !

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)